Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțeleg Rita și Nelu Mureșan la 15 ani de la divorț. Creatoarea de modă a spus adevărul: «Nu-i sunt prea simpatică nici acum»

Cum se înțeleg Rita și Nelu Mureșan la 15 ani de la divorț. Creatoarea de modă a spus adevărul: «Nu-i sunt prea simpatică nici acum»

rita si nelu muresan

Rita și Nelu Mureșan au fost căsătoriți timp de 13 ani, iar împreună sunt părinții a două fete superbe. În anul 2007 au decis să meargă pe drumuri separate, iar Rita a fost cea care a simțit prima faptul că iubirea dintre ei se transformase în altceva. Așadar, nu a stat pe gânduri și a depus actele de divorț. Cum se înțeleg astăzi Nelu și Rita? Răspunsul acestei întrebări a fost oferit chiar de către creatoarea de modă.

Cum se înțeleg Rita și Nelu Mureșan la 15 ani de la divorț

Rita Mureșan și Nelu au fost căsătoriți timp de 13 ani, însă relația lor a ajuns la final în anul 2007. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi vor forma întotdeauna o familie alături de fiicele pe care le au împreună, declară Rita Mureșan. De dragul celor două tinere, Rita și Nelu au rămas în relații bune, de amiciție, deși sentimentele care i-au legat cândva s-au stins. Cei doi se revăd atunci când participă la evenimente importante pentru familia lor, însă nu au prea multe subiecte de discuție, dezvăluie creatoarea de modă.

„Relația mea cu Nelu nu a fost foarte pasională. A fost așa mai simplă. La doi ani și puțin, a venit și a doua fată. Eu am fost prima care am zis, noi nu mai suntem un cuplu, dar o să fim mereu o familie. (…).Eu am fost cea care a intentat acțiunea de divorț.Deși ne-am despărțit, noi mergem împreună la evenimentele importante ale celor dragi. Eu i-am păstrat numele. A fost o condiție la divorț. Eu am muncit mult la numele Rita Mureșan. Nu-i sunt prea simpatică nici acum. Dar repet, relația mea cu Nelu nu s-a schimbat absolut deloc. Noi în continuare facem Paștele și Crăciunul împreună.”, a povestit Rita Mureșan.

Rita Mureșan a dat altă șansă iubirii, dar nu l-a întâlnit pe Făt-Frumos

După despărțirea de Nelu, Rita a dat șanse iubirii și a întâlnit alți bărbați, însă nu l-a întâlnit pe cel potrivit. Nu a locuit alături de altcineva și susține că cel care îi va fi alături trebuie să respecte o serie de reguli, căci ea are un ritual la care nu este dispusă să renunțe cu ușurință pentru nimeni.

„Fiecare din noi am încercat să ne refacem viața. Nu m-am mutat cu niciun bărbat de atunci. Cum se apropia momentul, fugeam. (…) Eu sunt complexă, vorbesc cu îngerii, fac rochii. Nu poți să intri în viața mea fără să ai un anumit nivel. (…) Divoțul a fost o suferință, dar nu poți compara cu șocurile pe care le-am trăit eu de-a lungul vieții”, a concluzionat Rita Mureșan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: