Redactia.ro
Home » Monden » Cum se întelege, de fapt, fiul Mihaelei Radulescu cu iubitul acesteia, Felix! Cei trei au petrecut vacanța împreună

Cum se întelege, de fapt, fiul Mihaelei Radulescu cu iubitul acesteia, Felix! Cei trei au petrecut vacanța împreună

Cum se întelege, de fapt, fiul Mihaelei Radulescu cu iubitul acesteia, Felix! Cei trei au petrecut vacanța împreună

Mihaela Rădulescu are de ceva timp o relație cu Felix și locuiesc împreună la Monaco, iar în tot acest timp, oamenii s-au întrebat care este relația dintre fiul vedetei și iubitul ei. Se pare că cei trei se înțeleg foarte bine, asta pentru că și-au petrecut o vacanță de vis în Saint Tropez.

Cum se întelege, de fapt, fiul Mihaelei Radulescu cu iubitul acesteia, Felix

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de ceva timp și din cauza faptului că ambii sunt persoane publice, a făcut ca de multe ori să apară zvonuri despre relația lor. Multe dintre acestea au spus că cei doi s-au despărțiti, alții chiar că Felix nu ar avea o relație prea bună cu fiul vedetei. Cu toate acestea, fotografiile postatea de Mihaela pe contul ei personal de Instagram arată contrariul.


Recent, prezentatoarea de la Pro TV a postat pe rețelele de socializare câteva poze și un filmuleț în care apare la Saint Tropez, alături de băiatul ei, Ayan și de iubitul acesteia, Felix Baumgartner. Cei trei se află într-o vacanță de vis în Saint Tropez. Cadrul este atât de superb, încât l-a făcut și pe Cabral să posteze un comentariu ironic: ”Da, exact ca la Voineasa”.

Nici fanii nu s-au oprit din a lăsa comentarii. Mulți au admirat fotografia Mihaelei cu fiul ei, felicitând-o pentru realizare: ”Ce poză frumoasă! Trebuie să fii o mamă tare mândră Mihaela cu aşa băiat voinic. Ai vreun reper/ vreo inspiraţie/ recomandare de reflectie în ceea ce priveşte creşterea unui aşa băiat încrezător şi isteţ, dar pare-se cu picioarele pe pământ? Creşterea unui copil e cea mai mare provocare a vieţii, aşa este?”, a scris o urmăritoare a Mihaelei Rădulescu la postarea respectivă.

Ce spune Mihela Rădulescu despre Felix

Mihaela Rădulescu a dezmințit cu fiecare ocazie zvonurile în care se spunea că ea și Felix nu mai sunt împreună. Deși mulți nu văd relația cu ochi buni, vedeta a explicat într-un interviu că nici ea nu a văzut-o la început, însă acum este clar că s-a îndrăgostit.

Orice  relație  neconvențională,  mai ales între doi oameni publici, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public. Credeți ce doriți, eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult. N-a fost coup de foudre. Și nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie. Uite, am comasat toate întrebările și-ți dau un singur răspuns. Nu ție, celor curioși – am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea.

Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie. Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta. Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă”, spunea Mihaela Rădulescu despre Felix, într-un interviu acordat pentru revista VIVA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: