Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu radiază de fericire. N-o să-ți vină să crezi cât de mare a crescut fiul ei, Ayan.

Mihaela Rădulescu radiază de fericire. N-o să-ți vină să crezi cât de mare a crescut fiul ei, Ayan.

GALERIE FOTO (2)

Miahela Rădulescu se poate declara o femeie împlinită. Are un partener celebru, care o iubește infinit și îi oferă orice își dorește, dar și un copil superb care s-a transformat într-un adevărat bărbat de-alungul timpului. N-o să-ți vină să crezi c-t de mare a crescut Ayan, fiul vedetei pe care îl are împreună cu afaceristul Elan Schwartzenberg.

Cum arată Ayan Schwartzenberg

Ayan Schwartzenberg este bărbat în toată firea. Fiul Mihaelei Rădulescu are 16 ani și este de o frumusețe răpitoare. Acesta nu mai este copilul din pozele pe care le publica Mihaela acum ceva timp. Ayan s-a transformat într-un adolescent care întoarce privirile domnișoarelor de pe Coasta de Azur și nu numai.

De la vârsta de 8 ani, Ayan Schwartzenberg a crescut alături de mama sa în cea mai de lux zonă din lume și anume la Monacu. Prințișorul prezentatoarei o face mândră zilnic și când are ocazia Mihaela mai imortalizează o fotografie cu el și o publică spre deliciul publicului.

„M-a făcut cea mai fericită mamă din lume. L-am făcut … bărbat și nu încetează să mă uimească. Cu toată dragostea pe care o pot scoate din inima mea, sunt cea mai fericită de fiecare dată când îmi zâmbești … Băiețelul meu de ziua de naștere …„, a fost mesajul publicat de Mihaela Rădulescu cu ocazia zilei de naștere a fiului ei Ayan.

sursa foto: instagram

Ce declara mai de mult Mihaela Rădulescu despre fiul ei Ayan

Mihaela Rădulescu a încercat cât mai mult posibil să își țină unicul fiu departe de lumina reflectoarelor și de gura presei. Aceasta rareori l-a arătat public pe cel mic, care acum este un adevărat bărbat. Cum Ayan are 16 ani este mereu prezent pe rețelele sociale și cu greu reușește să stea departe de atenția publicului.

Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză. (…)Și pe băiatul meu încerc să-l țin cât mai departe de gurile rele, de viața publică, mai ales la vârsta asta. E tot ce am visat despre el, e bucuria mea supremă, e cea mai intensă și definitivă iubire pe care am simțit-o vreodată. Da, e adolescent, da, descoperă iubirea, da, îmi povestește tot și mă topesc de drag. Atât despre băiatul meu”, a spus Mihaela Rădulescu într-un interviu mai vechi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: