Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțelege Elena Băsescu cu fostul soț. Ce planuri de viitor are Bogdan Ionescu

Cum se înțelege Elena Băsescu cu fostul soț. Ce planuri de viitor are Bogdan Ionescu

GALERIE FOTO (6) Cum se înțelege Elena Băsescu cu fostul soț

Cum se înțelege Elena Băsescu cu fostul soț. Fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu nu prea a avut noroc în dragoste, dar cu toate astea se poate mândri cu cei trei copii ai săi. Elena Băsescu are doi copii cu Bogdan Ionescu, alis Syda, și o fetită cu Cătălin Tomata. EBA și Syda au divorțat în urmă cu cinci ani, dar au rămas prieteni de dragul celor doi copii.

Cum se înțelege Elena Băsescu cu fostul soț. Ce planuri de viitor are Bogdan Ionescu

Cum se înțelege Elena Băsescu cu fostul soț. EBA și Bogdan Ionescu au împreună doi copii, pe Sofia și Traian. Cei doi s-au despărțit în urmă cu cinci ani, după patru ani de relație. Chiar dacă au divorțat, Syda a rămas atașat de copiii săi, cu care nu ezită să petreacă timpul cu ei. Recent, Bogdan Ionescu a vorbit într-un interviu despre cei doi copii, despre actuala soție, dar și despre relația pe care o are cu Elena Băsescu.

Sofia și Traian au rămas în grija mamei lor, după ce părinții acestora au divorțat. Elena a fost cea care a anunțat despărțirea pe rețelele de socializare. “Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat. Sperăm că reprezentanţii mass-media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect”.

Cei doi au divorțat amiabil, la notar, fără certuri și nu este de mirare că în prezent, Syda are doar cuvinte de laudă la adresa fosta soții. „Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr.Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet’, a mărturisit fostul soț al Elenei Băsescu.

Syda, în vacanță cu soția și cei doi copii

Acesta a petrecut Paștele împreună cu familia, iar acum a plecat în vacanță cu Sofia, Traian și actuala sa soție, Sheila. „Sheila le citește mereu povești când sunt cu noi, iar Sofia, la rândul ei, începe să fie pasionată de citit, așa ca ne-am înarmat’ cu cărți și cu jucării de plajă. Traian, fiul meu, joacă fotbal, iar cerința lui pentru Iepuraș a fost să primească echipamente noi de sport’, a afirmat Syda.Mai mult, Bogdan are planuri mari. Acesta vrea să devină din nou tătic: ” Eu și soția mea ne dorim un copil, dar acum când o să vină barza, noi îl așteptăm”.

Syda s-a recăsătorit anul trecut cu Sheila Giafer, de origine turcă. Fostul soț al Elenei Băsescu își dorește o viață liniștită alături de Sheila. Elena Băsescu a încercat să-și refacă viața alături de Cătălin Tomate, dar după nașterea fiicei lor, au decis să meargă pe drumuri separate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: