Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțelege Jorge cu fosta soție, Alina Laufer: „Rănile au nevoie de timp să se vindece”

Cum se înțelege Jorge cu fosta soție, Alina Laufer: „Rănile au nevoie de timp să se vindece”

GALERIE FOTO (7) Cum se înțelege Jorge cu fosta soție, Alina Laufer

Cum se înțelege Jorge cu fosta soție, Alina Laufer. Artistul a vorbit recent despre relația pe care o are cu fosta soție, Alina Laufer. Cei doi s-au despărțit în urmă cu câțiva ani, dar între ei au existat numeroase scandaluri legate de custodia fetiței lor.

Cum se înțelege Jorge cu fosta soție, Alina Laufer: „Rănile au nevoie de timp să se vindece”

Jorge, unul dintre prezentatorii emisiunii Masked Singer, de la Pro tv, a vorbit despre relația pe care o are cu fosta soție, Alina Laufer. Artistul a divorțat de mama fiicei sale în 2012, după o căsnicie de cinci ani. În prezent, Jorge și-a întemeiat o familie alături de Ramona Podea, împreună cu care are un băiat. De asemena, Alina s-a căsătorit cu Ilan Laufer, devenind mamă de gemeni în urmă cu un an. Pentru că între Jorge și Alina au existat numeroase scandaluri de-a lungul anilor, multă lume era curioasă să afle cum se înțeleg cei doi acum. Într-un interviu pentru VIVA, Jorge a declarat că relația cu Alina Laufer este una decentă, ajungând la o înțelegere de dragul fiicei lor. „Relația cu fosta soție este din ce în ce mai normală acum, lucrurile s-au așezat destul de recent, după ce Alina a rămas însărcinată, iar după ce a născut au intrat pe un fagaș care ar fi trebuit să se întâmple demult. Rănile au nevoie de timp să se vindece. Mă bucur că, după atâta timp, avem o relație normală în care discutăm depre viitorul Karinei.”, a explicat Jorge.

Artistul a mărturisit că i-a vizitat pe Alina și Ilan Laufer, după ce blondina a născut gemenii. Jorge este de părere ca el și mama Karinei să aibă o relație decentă și i s-a părut normal să îi cunoască pe frații fiicei sale. „Așa mi se pare normal, pentru că sunt frații Karinei. Copiii sunt o binecuvântare, iar Karina are ocazia să fie soră mai mare nu doar pentru David. M-am bucurat pentru Alina că a devenit din nou mamă, iar Ilan, tată pentru prima dată.”, a mărturisit Jorge.

Cum se înteleg Alina Laufer și Ramona Prodea

După divorțul de Alina Laufer, artistul declara că neînțelegerile între ei l-au determinat să plece de acasă. Cântărețul a declarat că el a fost cel care a luat decizia de a se despărți. Întrebat ce relație există între fosta soție și actuala parteneră, Jorge a mărturisit că nu există nicio relație între cele două. „Nu este nicio relație, nici nu cred că o să fie vreodată, însă nici nu se manifestă în mod negativ dacă se întâlnesc, se salută, vorbesc.”, a mai spus Jorge pentru sursa citata.

Cântărețul are o perioadă aglomerată din punct de vedere profesional. Mai mult, Jorge și-a mărturisit dorința de a avea un nou proiect în televiziune. „Muzica este pe planul principal, pentru că am petrecut mult timp în studio alături de echipa de la DeMoga Music, dar și de prietenul meu Ackym Marian, cu care am lansat alte single-uri. Sunt foarte focusat să fiu cât mai prezent în zona aceasta. Clar, îmi doresc și un proiect în televiziune, deocamdată nu s-au aliniat planetele în acest sens, însă totul se întâmplă la momentul perfect. Sunt foarte fericit că am lansat piesa AER și că reacțiile au fost foarte pozitive, atât pe YouTube, cât și pe radio.”, a dezvăluit Jorge.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: