Redactia.ro
Home » Știri » Cum se mai simte Ecaterina, fiica preotului Nicolae Dima, după operația pe creier. Copila a spus, așa cum a putut ea, rugăciunea „Îngerașul”

Cum se mai simte Ecaterina, fiica preotului Nicolae Dima, după operația pe creier. Copila a spus, așa cum a putut ea, rugăciunea „Îngerașul”

Cum se mai simte Ecaterina, fiica preotului Nicolae Dima, după operația pe creier. Copila a spus, așa cum a putut ea, rugăciunea „Îngerașul”

Cum se mai simte Ecaterina, fiica preotului Nicolae Dima, după ce a fost operată pe creier. Potrivit celor mai recente informații, ea a spus, așa cum a putut ea, rugăciunea Îngerașul. Tatăl ei se agață de orice fărâmă de speranță.

Cum se mai simte Ecaterina, fiica preotului Nicolae Dima, după operația pe creier. Copila a spus, așa cum a putut ea, rugăciunea „Îngerașul”

Ecaterina, fiica de 12 ani a preotului Nicolae Dima,  a fost operată pe creier la sfârșitul anului trecut. Tatăl fetei spune că așteaptă ajutorul Divinității pentru ca aceasta să revină la o viață normală.

Părintele Vasile Ioana a scris un mesaj pe Facebook în care a vorbit despre starea ei.

Dragii mei, am o veste mare!
Ecaterina este foarte aproape de trezirea completă!
Acum 20 de minute am primit prin WhatsApp un mesaj emoționant de la Părintele Nicolae Dima, mesaj pe care vreau să-l împărtășesc cu voi:
„Părinte, Ecaterina este din ce în ce mai bine! Este din ce în ce mai aproape de trezirea completă. Vorbește, deși nu foarte clar, dar spune cuvinte simple, și își aduce aminte foarte bine nume, (de ex. știe cine sunt cei trei Părinți de la biserica noastră). Aseară am spus împreună Îngerașul, iar ea își amintea și rostea versuri întregi ale rugăciunii. Are doar reprize de conștiență, doarme mult, dar este bine, slava Bunului Dumnezeu! Este duminica recunoștinței, trebuie sa-i fim recunoscători Domnului pentru acești mari pași înainte!”
După ce am citit acest mesaj, m-am rugat și mai fierbinte lui Dumnezeu să o aducă pe Ecaterina la starea de conștiență și apoi la însănătoșire! Haideți să ne rugăm cu toții mai departe pentru Eca si pentru părinții ei, care stau cu ea de la 5:00 dimineața până la 22:00 pentru stimularea ei și pentru aducerea ei la atât de importanta stare de conștiență!
Sursa: mesaj Părintele Vasile Ioana / Facebook
Ecaterina trece printr-o încercare tare grea încă de la sfârșitul anului trecut, având nevoie de o intervenție pe creier. Imediat după operația realizată în Germania, fata a căzut în comă, iar medicii erau rezervați în privința șanselor ei de recuperare. O minune a făcut ca ea să iasă din comă, dar nu se știe cum va evolua starea ei mai departe. Tatăl ei se agață de orice fărâmă de speranță.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: