Redactia.ro
Home » Monden » Cum se mai simte fiica Alessandrei Stoicescu, în urma infectării cu Covid-19: ”Este destul de complicat”

Cum se mai simte fiica Alessandrei Stoicescu, în urma infectării cu Covid-19: ”Este destul de complicat”

Fiica Alessandrei Stoicescu are coronavirus. Prezentatoarea a dezvăluit care mai este starea Sarei, care are aproape un an și jumătate. Potrivit spuselor sale, Sara are febră și are o stare de somnolență. De altfel, micuța are poftă de mâncare și vrea să se joace.

Care mai este starea fiicei Alessandrei Stoicescu după infecția cu Covid-19

Alessandra Stoicescu a dezvăluit care mai este starea fiicei sale după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Sara este sub supravegherea ei și are febră. De altfel, micuța simte o stare de somnolență și are poftă de mâncare, dar și de joacă.

”Salut! Ziua a treia. Este destul de complicat. Și Sara și Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puțin de febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost. E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau așa, cu mască, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat probabil că și eu voi fi pozitivă”, a spus Alessandra Stoicescu pe rețelele de socializare.

Alessandra Stoicescu şi soţul ei au exersat rolul de părinţi

Care mai este starea soțului Alessandrei Stoicescu

De altfel, Alessandra Stoicescu a precizat că îi este destul de greu să stea izolată cu Sara, fiica ei. În ceea ce-l privește pe soțul ei, acesta are dureri musculare și seara o stare de febră. Mama sa, la rândul ei este în izolare, deși a fost testată negativ.

”Cred că vă dați seama că e greu să te izolezi de un copil de 1 an și mai puțin de 5 luni. Grele zilele astea, dar și frumoase. Stăm împreună. Sper să nu aibă Sara alte simptome. (…) Sergiu are dureri musculare, febră aseară, seara în general. A mâncat Sara, pentru că și asta este o problemă pentru mame. A mâncat, nu a refuzat. Nu a refuzat nicio masă. Din contră, mi-a cerut. Mi-a cerut găluște și ou, ceva ce își dorea. Vrea să se joace. Azi e mai puțin somnolentă decât ieri. Ieri una-două spunea că vrea nani. Suntem bine. Am ieșit afară. (…) Mama este și ea negativă. Am izolat-o într-un spațiu în care intră doar ea, doar că Sara o vrea pe Adicuța, pe mama mea”, a mai dezvăluit Alessandra în mediul online.

Vineri, Alessandra Stoicescu a făcut anunțul potrivit căreia soțul ei a fost depistat pozitiv, însă nu și ea. Cu toate acestea, s-a luat decizia de autoizolare a întregii familii. Ulterior, s-a descoperit și fiica lor are SARS-COV2.

”Și a venit și acel moment. Începând de astăzi sunt ceea ce, sec și impersonal, numim de 10 luni: contact direct. Sergiu, soțul meu, a primit un rezultat care certifică ceea ce știam despre el de când îl cunosc: că este pozitiv. Eu, că doar nu degeaba lucrez la știri, sunt negativă, însă regulile sunt reguli pentru toată lumea. Sunt contact direct deci ne izolăm împreună, ca familie. E poate un semn al destinului că, după un an nebun cum nu am mai trăit niciodată, sărbătorile chiar sunt un moment care trebuie trăit în familie, alături de cei mai dragi oameni.

Izolarea fizică nu înseamnă decât lipsa contactului cu cei din afara familiei noastre. Voi rămâne conectată la tot ceea ce înseamnă știrile zilei. Voi continua acest minunat demers numit Ajut Eu până la final și, cu ajutorul celeilalte familii ale mele, [Observator], voi rămâne #de neoprit în ceea ce privește meseria mea de jurnalist.Povestea mea, povestea ta, povestea noastră, continuă …”, a scris Alessandra Stoicescu vineri pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: