Redactia.ro
Home » Monden » Cum se menține în formă Mirela Vaida. Dieta pe care o urmează

Cum se menține în formă Mirela Vaida. Dieta pe care o urmează

Cum se menține în formă Mirela Vaida. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct are 38 de ani și este mamă a trei copii. Pe rețelele de socializare, o vedem mai mereu gătind, pâinea nelipsind din meniu. Chiar dacă are un stil de viață solicitant, în calitate de mamă, dar și din punct de vedere al carierei, Mirela Vaida reușește să aibă o siluetă de invidiat. Care este secretul ei?

Cum se menține în formă Mirela Vaida. Dieta pe care o urmează

Cum se menține în formă Mirela Vaida. Mamă a trei copii, prezentatoarea emisiunii Acces Direct are o siluetă impecabilă. La ce dietă apelează ca să arate atât de bine?

Mirela Vaida spune că nu urmează o dietă anume, ci doar evită dulciurile și încearcă să nu mănânce seara. De altfel, Mirela Vada nu merge nici la sală, pentru că nu are timp. Ea pune totul pe seama ritmului cu care acționează zilnic, atât la muncă, cât și acasă.

”Sincer vă spun că mănânc de toate. Eu gătesc pâine în casă, pe care o rup cu mâna şi o mănânc aburindă, mănânc paste, carne, brânză, legume, fructe. Nu  mănânc  dulciuri  pentru  că  nu simt nevoia, nu că îmi impun, atât încerc, să nu mănânc seara. Sigur, când ai culcat copiii şi stai şi tu cu soțul la un pahar de vin, parcă îți vine  să  mănânci  ceva…  Ăla  e momentul greu, să nu mănânci la 11  noaptea  ce  îți  vine  în cap.  Dar,  în  rest,  nu  mă opresc de la nimic. Din păcate,  nu  am  timp  să  fac sport,   dar   ritmul   meu, mereu în priză, mă ține aşa   fără   să   îmi   dau seama. Un pic de mo- derație, cam ăsta cred că este secretul, pentru că nici eu nu mai am 18 ani, am 38, aia e! (zâmbește)”, a spus Mirela Vaida pentru revista Viva.

Mirela Vaida a slăbit 10 kg și nu mai iese din minijup! Își afișează picioarele superbe la «Acces Direct» | Click mobile

Ce o nemulțumește pe Mirela Vaida la fizicul său?

Mirelei Vaida i-ar fi plăcut să fie mai înaltă. Are 1, 58 cm, dar crede că 10 cm în plus nu ar fi stricat. Cu toate acestea, nu se simte complexată.

”Da, aş fi vrut să fiu mai înaltă.  Am  1,58  m,  vă  dați  seama… Sigur, eu, Kylie Minogue şi Madonna, dar eu mi-aş fi dorit să  am  10  centimetri  în  plus.Mereu am suferit de faza asta, că sunt mică de statură. La un moment dat, mi se părea că şi deviația de sept se vede rău, dar apoi mi-am zis  că,  dacă  până  acum  am  putut aşa, înseamnă că se poate şi de acum încolo. M-am resemnat cu  ceea ce am şi cu ceea ce n-am. (zâmbește) Nu putem să fim toate super-brici. Mă mulțumesc cu ce mi-a dat Dumnezeu”, a mai spus Mirela Vaida pentru aceeași sursă menționată anterior.

Ce fel de salariu încasează Mirela Vaida la Antena 1. A spus chiar ea. ”Așa sunt banii în televiziuni” - IMPACT

Mirela Vaida a pierdut două sarcini

Până să dea naștere celor trei copii ai săi, Mirela Vaida a pierdut două sarcini. Totul s-a întâmplat din cauza stilului de viață stresant, a precizat prezentatoarea.

”Eu mi-am dorit foarte mult copii şi, într-adevăr, primele două sarcini au fost pierdute, însă partea bună este că, atunci când pierzi o sarcină, înseamnă că poți să rămâi însărcinată. Femeile trebuie să înțeleagă că astăzi, din cauza stresului şi a modului de viață, din cauza poluării şi a ceea ce mâncăm, ne luptăm cu o afecțiune numită infertilitate”, a mărturisit Mirela Vaida, într-un alt interviu.

Mirela Vaida a pierdut două sarcini

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: