Redactia.ro
Home » Monden » Cum se menține în formă Ștefan Bănică Jr. Paparazzii l-au surprins

Cum se menține în formă Ștefan Bănică Jr. Paparazzii l-au surprins

stefan banica

Ștefan Bănică Jr. se menține în formă și la 53 de ani. Cu siguranță mulți bărbați sunt invidioși pe el pentru aspectul fizic. Zilele acestea paparazzii l-au suprins alături de priteni dar și …cu o cană în mână.

Ștefan Bănică Jr. se menține în formă

La cei 53 de ani ai săi, Ștefan Bănică Jr. se menține în formă. Artistul a fost surprins de paparazzii alături de prieteni, dar și cum ținea în mână o cană, din care cel mai probabil sorbea o porție de energie. Mai exact, o băutură energizantă sau probabil, cafea pentru că a stat mai tot timpul nedezlipit de cană până la intrarea în casă, informează Spynews.ro.

După ce a făcut câteva ture prin București alături de amicii săi, cântărețul a ajuns acasă și a coborât din mașina cu care s-a plimbat. Mai întâi de toate, cei doi prieteni de-ai săi și-au luat câteva lucruri din mașina cu care au venit, iar imediat a ieșit și Ștefan Bănică Jr. însoțit de o… cană. Cântărețul a avut din nou o apariție surprinzătoare, ca de fiecare dată, iar dacă stăm doar să analizăm ținuta pe care acesta o purta ne ducem imediat cu gândul că vrea mereu să se considere un bărbat tânăr. Ștefan Bănică Jr. a ieșit din mașina prietenului său îmbrăcat într-o pereche de pantaloni negri la care a asortat o pereche de încălțăminte de aceeași culoare, dar și un tricou peste care a pus o geacă de piele. Cum mereu știe să se respecte, cântărețul nu a uitat de ochelarii de soare de la ochi!

Înainte de toate, porția de energie! Cum a fost surprins Ștefan Bănică Jr. în toiul zilei cu prietenii! / VIDEO PAPARAZZI

Sursa: Spynews.ro

Idilă între Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr.

Loredana Groză a fost înnebunită după Ștefan Bănică Jr. Artista a recunoscut chiar de față cu artistul în cadrul emisiunii ”X Factor”.  Frumoasa blondină era ”topită” după colegul său de scenă, în perioada în care Ștefan Bănică juca în ”Liceeni”.

Doi dintre cei mai iubiți cântăreți ai muzicii românești, Loredana și Ștefan Bănică Jr. au o poveste în spate. Cu o carieră de invidiat și cu sute de piese care au ajuns la inimile fanilor, cei doi par să formeze o pereche de invidiat. Loredana Groza a fost înnebunită după”Mihai” din ”Liceeni”.  Mai mult, juratul de la ”X Factor” a frânt inimile a numeroase domnișoare cu personajul pe care l-a interpretat. Eram terminată după el”, a declarat artista.

Loredana și Ștefan Bănică Jr. fac parte din juriul ”X factor”. Show-ul aduce în atenția telespectatorilor detalii care mai de care mai inedite. În ediția de data trecută și-au făcut apariția tot mai mulți adolescenți de 14 ani, lucru care i-a determinat pe jurați să își aducă aminte de copilărie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: