Redactia.ro
Home » Monden » Cum se poartă Răzvan Kovacs cu Ema Oprișan de când a aflat că-l va face tătic. Când va naşte bruneta

Cum se poartă Răzvan Kovacs cu Ema Oprișan de când a aflat că-l va face tătic. Când va naşte bruneta

Eveniment major în showbiz! Vestea că Răzvan Kovacs și Ema Oprișan s-au căsătorit și că vor deveni părinți a luat pe toată lumea prin surprindere, în mod special pe Romeo Vasiloni.

Cei doi au părăsit Thailanda despărțiți, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată acasă.

Răzvan Kovacs, îndrăgostit lulea de Ema

Acum, Ema Oprișan și Răzvan Kovacs trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor și se bucură că vor deveni părinți. Copilul a schimbat relaţia dintre cei doi. În bine.

Dacă în edițiile de la Insula Iubirii telespectatorii erau obișnuiți să îl vadă pe Răzvan Kovacs care nu era interesat de Ema Oprișan, se pare că lucrurile s-au schimbat radical, iar în prezent, fostul concurent își petrece mare parte din timp alături de cea care îl va face tătic.

„La cea de-a 32-a aniversare, am devenit tătic, sexsimbol și soțul celei mai frumoase femei care a fost vreodată la Antena 1! Vă mulțumim pentru miile de mesaje! Fetița mea e 90% pregătită”, a scris Răzvan Kovacs, pe Instagram.

Sarcina este avansată

În imaginile postate de concurentă se poate observa faptul că sarcina este avansată, lucru întărit și de spusele lui Răzvan Kovacs, semn că momentul în care își vor cunoaște fetița se apropie.

Ema Oprişan a anunțat că va aduce pe lume o fetiță, iar momentul în care o cunoaște pe cea mică se apropie.

Cum a reacţionat Romeo Vasiloni?

Romeo Vasiloni nu a mai ținut legătura cu Ema Oprișan după emisiune, motiv pentru care nu a știut că tânăra urmează să aibă un copil cu Răzvan Kovacs.

”Am fost surprins, foarte surprins, eu văzusem o Ema care s-a schimbat și care nu mai voia să-l accepte pe Răzvan. Ulterior nu știu ce s-a întâmplat, probabil că a convins-o din nou că s-a schimbat, sincer nu știu, nu vreau să comentez asta, e fix alegerea ei, fiecare cum își așterne așa doarme.

Eu am aflat că ea și Răzvan s-au împăcat în urmă cu două seri, în emisiune, nu știam că s-au împăcat pentru că nu am fost curios să întreb ce face, care mai e viața ei, dacă s-au împăcat sau nu, o întrebam dacă e bine, dacă e ok.

Se zvonea că s-ar fi împăcat, dar nu am întrebat”, a povestit el.

Romeo Vasiloni a ținut să le transmită și un mesaj celor doi, fără reținere:

Șocat e mult spus, dar bănuiam, dar nu eram sigur, totuși speram să nu se întâmple asta, dar na. Acum ce să le zic, să aibă multă fericire, sper că Razvan s-a schimbat și să aibă grijă de ea pentru că Ema merită, însă are și ea unele mici probleme emoționale și este bipolară și ea, sper să fie fericiți, să se nască copilașul lor cu bine și să fie sănătos”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: