Redactia.ro
Home » Știri » Cum se protejează Raed Arafat de Covid-19. Care este rutina lui zilnica

Cum se protejează Raed Arafat de Covid-19. Care este rutina lui zilnica

Ce salariu are Raed Arafat

Raed Arafat a explicat duminică, la Antena 3, cum se ferește de Coronavirus și ce măsuri de protecție consideră că trebuie să ia fiecare dintre noi, atunci cand ajunge acasa.

”Pantofii sunt scoşi exact la intrare, îi ţin în casă, în apartament, dar la intrare. După care am scos hainele de afară. Am un gel pe bază de alcool pe care-l folosesc după ce mă spăl pe mâini şi mă dezinfectez cu el. De regulă, cămaşa şi hainele merg la spălat.Oricum, virusul nu se ia de pe haină, decât dacă cineva a strănutat pe tine. Chiar dacă ajunge pe haine, tot o să moară, mai ales că virusul nu se transmite de la haine. Se transmite de la particule care sunt în aer dacă a strănutat sau tuşit cineva. Se ia mai ales de pe suprafeţe. Se ia dacă eu tuşesc sau strănut în palmă şi pun mâna pe o suprafaţă şi peste câteva ore vine altcineva şi pune mâna pe respectiva suprafaţă apoi pune mâna pe faţă”, a spus. Raed Arafat

Atentie mare la telefonul mobil

”Telefonul trebuie dezinfectat des. Cu șervețele umede și chiar cu soluții cu alcool, dacă are folie pe el. Fructele și legumele trebuie spălate. Șansa mare e să iei coronavirus de la cineva care strănută și tușește în fața ta. De pe suprafețe pe care le-au atins cei bolnavi”, a adaugat Raed Arafat.

Ce spune despre Ordonanta militara 2

„Chiar dacă prin ordonanța militară recomandăm unele măsuri în timpul zilei, considerați-le ca și când ar fi obligatorii. Comportați-vă responsabil și aplicați regulile de igienă personală, evitați plecările și ieșirile din casă dacă nu sunt necesare. Virusul nu se vede, nu se simte şi nu are gust ca să poată fi evitatAcesta se evită numai prin măsurile de izolare şi distanţare socială. Evitaţi expunerea persoanelor vârstnice din familiile dumneavoastră la acest risc printr-un comportament responsabil. Vă rog mult, evitaţi la maxim activităţile care nu sunt esenţiale în aceasta perioadă!””, a declarat prim secretarul de stat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: