Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cum se realizeaza biletul zilei la Fanatiksport

Cum se realizeaza biletul zilei la Fanatiksport

FanatikSport este unul dintre cele mai mari siteuri de pariuri din Romania. Analistii din cadrul platformei FanatikSport realizeaza zilnic bilete la pariuri, de diferite cote si din diferite sporturi. In articolul care urmeaza va vom prezenta procedura prin care pariorii nostri realizeaza aceste bilete, cum le concep, cum le analizeaza si care este produsul final, prin cate filtre trece acest intreg proces.

Meciurile zilei

Pentru a realiza biletul zilei azi, prima etapa consta in analizarea ofertei de evenimente sportive. Si se analizeaza tot ce tine de fotbal, in primul rand, dupa care urmeaza tenisul, handbal si toate celelalte sporturi atractive. Bineinteles, se au in vedere si competitiile care sunt in desfasurare la acea ora. Si accentul va fi pe ele. Daca in acea zi avem partide de fotbal in Liga Campionilor, atunci accentul va fi pe aceste partide. Sau daca avem un turneu major de tenis, atunci ne vom focaliza si pe acest turneu. Dar, atentie, acest lucru nu inseamna ca aceste competitii au prioritate in realizarea finala a biletelor. Pe bilete vor intra ponturile cele mai sigure din orice competitie sportiva, din orice sport. De exemplu, daca avem de ales intre un meci mai sigur din liga a doua de handbal din Suedia și o partida riscanta din Liga Campionilor, ambele cu aceleasi cote, atunci vom merge pe mana partidei mai sigure din Suedia. Alegerea ponturilor pe bilete nu tine neaparat de o competitie sau alta, meciuri bune pot aparea acolo unde nu te astepti.

O eroare frecventa

Marea greseala pe care o fac multi pariori este sa se orienteze strict catre cele mai cunoscute meciuri din ziua respectiva. De regula, aceste meciuri sunt din competitii cunoscute, fie cupe europene, fie din campionatele puternice (Anglia, Spania, Italia, Franta, Germania), fie din fotbalul nostru, romanesc. Totusi, trebuie stiut ca pe aceste meciuri este foarte multa presiune, intrucat se pariaza foarte multi bani. In plus, in aceste competitii sunt cele mai multe surprize, tocmai pentru ca presiunea este foarte mare, mai ales cea financiara. Iar daca mai sunt si meciuri cu echipe de valoare apropiata, atunci riscul creste automat. Bineinteles, se pot gasi si aici cote foarte bune, in afara celor clasice. De exemplu, in anumite campionate, atunci cand se intalnesc rivale de o viata (gen Fenerbahce – Galatasaray), se poate juca pe numar de cartonase galbene. Sau in campionate unde se inscriu multe goluri, putem juca pe penalty in meci (iar cota este, de regula, undeva la 2.5 – 2.9).

Analiza meciurilor

Dar sa revenim la modul in care FanatikSport realizeaza biletul zilei si toate biletele la pariuri. Asadar, dupa ce am analizat toata oferta de evenimente sportive, se aleg meciurile cu potential ridicat, pe baza clasamentelor din competitia respectiva, pozitia in clasament, a obiectivelor fiecarei echipe, etapa in cauza (in ce etapa este campionatul respectiv), jucatorii absenti, care sunt jucatorii vizati de eliminari, meciurile care urmaza pentru fiecare echipa (pentru a vedea determinarea, daca vor fi folositi toti jucatorii de baza etc), istoricul confruntarilor dintre cele doua echipe etc. De asemenea, se consulta siteurile echipelor pentru a citi declaratiile antrenorilor sau a altor reprezentanti ai echipei. Si ziarele de stiri sportive din tarile respective.

De asemenea, analizam cu atentie modul in care evolueaza cotele echipelor pentru a vedea fluctuatiile, fluctuatii care ne pot da indicii despre sumele pariate pe o echipa sau alta, ceea ce ridica diverse semne de intrebare. Exista cateva siteuri care arata in timp real evolutia acestor cote. Mai ales cand se apropie inceperea meciurilor, caci atunci putem vedea o scadere sau o crestere uriasa a unei cote, ceea ce spune multe.

Odata alese meciurile, se trece la etapa urmatoare care consta in alegerea celor mai bune cote pentru meciurile in cauza. Acest lucru inseamna si ce jucam efectiv pe fiecare meci, dar si unde cota respectiva este mai ridicata, la ce agentie.

Iar de aici urmeaza o noua etapa, in care ponturile alese se impart pe mai multe bilete, in functie de gradul de siguranta. Cele mai sigure meciuri se pun pe biletul de cota 2, urmat de biletul de cota 3-5, cota medie si cota uriasa. Se realizeaza astfel circa 3-4 bilete in fiecare zi (daca este posibil), fara a lua in calcul live-urile sau ponturile de tip easy money.

Ultima verificare

Cu putin timp inaintea inceperii meciurilor se mai face o ultima verificare. In principiu, se verifica evolutia cotelor (daca apar cresteri sau scaderi uriase in ultimele ore dinaintea partidelor, atunci se renunta la meciul in cauza). In plus, se mai verifica si componenta echipelor, daca un jucator sau altul este lasat pe banca de rezerva. Mai ales daca este vorba despre jucatori importanti.

In concluzie, cam acestea sunt criteriile dupa care FanatikSport construieste biletul zilei azi. Mai sunt si alte secrete, dar acestea nu se dezvaluie niciodata, absolut niciodata. Iar faptul ca aceste bilete sunt realizate extrem de minutios de catre FanatikSport se vede in rata de castig. Care, fara falsa modestie, este cea mai mare de pe piata, din toate siteurile din Romania care dau ponturi. Toate!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini