Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Alina Pușcău. Modelul internațional a fost la un pas de moarte

Cum se simte Alina Pușcău. Modelul internațional a fost la un pas de moarte

Cum se simte Alina Pușcău.

Cum se simte Alina Pușcău. Modelul internațional a fost testat pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu trei zile. Alina Pușcaș și-a speriat fanii după ce a anunțat că se simte rău. Ieri după amiază, șatena a fost dusă la spital pentru a primi tratament din partea medicilor. Cum se simte acum?

Cum se simte Alina Pușcău. Modelul internațional a fost la un pas de moarte

Cum se simte Alina Pușcău. Fosta iubită a lui Vin Diesel și-a șocat fanii după ce a anunțat că a fost infectată cu noul coronavirus. În urmă cu trei zile, Alina Pușcău posta un clip video pe Instagram în care apare cu ochii în lacrimi, mărturisind că se simte foarte rău. Alina a fost infectată cu tulpina Delta a virusului. Ieri după amiază, vedeta a chemat de urgență ambulanța pentru că se simțea foarte rău. Șatena a declarat că ar fi putut muri în orice clipă dacă nu ar fi mers la spital.

Celebrul model s-a confruntat cu simptome extrem de severe și a simțit că este aproape de moarte. Alina a mărturisit că nici nu se mai putea ridica din pat, motiv pentru care a apelat de urgență la 112. Potrivit acesteia, a contactat varianta Delta de la o prietneă care venise în vizită, la ea în apartament. Alina nu știa că aceasta este infectată cu SARS-COV-2. Marți, vedeta a postat mai multe imagini în mediul online de pe patul de spital, pentru a-i ține la curent pe fanii ei. ”Simptomele mele au început cu dureri în gât, dureri în piept, îmi ardeau plămânii, febră, dureri de cap. Seara am venit de la spital, mi-au făcut perfuzii, mi-au făcut analize la plămâni și au văzut că plămânii sunt afectați”, a declarat Alina pentru Antena 3.

Celebrul model regretă că nu s-a imunizat mai repede împotriva virusului. În prezent, Alina Pușcău se află acasă și urmează un tratament pentru plămâni. Conform medicilor, aceasta trebuie să stea izolată în casă cel puțin o lună. Cu lacrimi în ochi, Alina a spus că atunci când respiră simte că se întâmplă ceva cu organismul ei. “La salvare stai ore întregi şi aştepţi, pentru că e foarte multă lume. Auzem în telefon că oamenii mureau în casă de COVID. Dacă nu mergeam ieri la spital, muream în casă. Asta mi-a şi zis!”, a mai spus Alina Pușcău.

Alina Pușcău, în lacrimi pe Instagram

În urmă cu tei zile, pe site-urile de socializare, Alina Pușcău a început să plângă, anunțând că a fost depistată cu COVID-19. „Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viaţa. E aşa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câţiva paşi. Am contactat varianta Delta şi este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viaţa mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luaţi-l în serios, faceţi-vă vaccinul, aveţi grijă că este foarte periculos”, a spus Alina Puşcău printre lacrimi.

Vedeta era infectată deja de nouă zile înainte să ajungă la spital. Deja plămânii au fost afectați de virus, motiv pentru care aceasta respira foarte greu. „Virusul ăsta te distruge, îţi distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbeşti. Astăzi este a noua zi şi este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor ca să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu”, a mai spus Alina Puşcău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: