Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Cristian Țânțăreanu după ce a învins cancerul? Ce interdicție i-au impus medicii: „În fiecare zi mă blestem…”

Cum se simte Cristian Țânțăreanu după ce a învins cancerul? Ce interdicție i-au impus medicii: „În fiecare zi mă blestem…”

Cum se simte Cristian Țânțăreanu după ce a învins cancerul? Ce interdicție i-au impus medicii: „În fiecare zi mă blestem...”

Cum se simte Cristian Țânțăreanu după ce a învins cancerul? Iată ce interdicție i-au impus medicii!

Cum se simte Cristian Țânțăreanu după ce a învins cancerul?

În lumea mondenă, numele lui Cristian Țânțăreanu a fost asociat mult timp cu petrecerile extravagante de la Corbeanca, unde mii de oameni se adunau pentru a sărbători în stilul inconfundabil al afaceristului. Cu toate acestea, în spatele strălucirii evenimentelor sale fastuoase, există o poveste de curaj și triumf împotriva unei boli cumplite, cancerul la colon.

Cu mai bine de 15 ani în urmă, Cristian Țânțăreanu a primit o lovitură devastatoare atunci când a fost diagnosticat cu cancer la colon. A fost un moment de răscruce în viața sa, iar afaceristul a ales să lupte pentru viața sa cu toate forțele. Cu tratament în străinătate și o voință de fier, el a învins boala, devenind un exemplu de curaj și perseverență pentru mulți.

Astăzi, la aproape 80 de ani, Cristian Țânțăreanu se bucură de viață cu o intensitate surprinzătoare. Medicii îi recomandă să fie moderat, să evite excesele alimentare și băuturlei, ținând cont de vârsta sa înaintată.

Ce interdicție i-au impus medicii

Într-un interviu recent, Țânțăreanu a dezvăluit că, deși s-a vindecat de cancer de peste 15 ani, încă simte teama în fiecare zi.

„Eu zic de 30 de ani că sunt pe moarte. Dar asta e o poantă… Am avut cancer, dar m-am vindecat de 15 ani. De atunci nu mai am nimic. Singura problemă este să nu mai fac excese, că la 80 de ani nu e recomandat să fac excese. Nu am voie să mănânc prea mult, fie să beau prea mult. Dar o zi mă dreg și a doua zi o iau de la capăt”, a declarat Cristian Țânțăreanu pentru viva.ro.

Cristian Țânțăreanu: „În fiecare zi mă blestem…”

Afaceristul recunoaște că nu întotdeauna respectă sfaturile medicilor, adăugând cu umor:

„La trei zile, o noapte o dorm pe fotoliu. Sunt două-trei mii de oameni aici. Doar dacă treci printre ei și te oprești în dreptul lor și iei un cârnat s-a dus naibii cură de slăbire, s-a dus tot. În fiecare zi, când mă așez pe cântar, mă sperii și mă blestem. Asta ține până seara. Seara vine unu cu un pahar și s-a dus tot angajamentul.” a mai declarat Cristian Țânțăreanu pentru sursa citată. 

„Am voie orice, țuică, whisky, vin și bere, beau de rup! Mănânc orice, dar nu e pasăre ca porcul, după cum e vorba aceea. Știți cum este cu o operație? E ca la o măsea, dacă nu s-a infectat, s-a vindecat.”, a mai spus, în trecut, pentru Playtech Știri. 

Indiferent de provocările sale, Cristian Țânțăreanu își trăiește viața cu încredere și optimism. Pentru el, viața este o petrecere continuă, iar povestea sa este un exemplu viu de reziliență și bucurie de trăire.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: