Redactia.ro
Home » Știri » Cum se simte Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima, după operație. Ce spun medicii

Cum se simte Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima, după operație. Ce spun medicii

Cum se simte Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima, după operație. Ce spun medicii

Iată cum se simte Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima, după operația care i-a ținut pe toți apropiații ei cu sufletul la gură și i-a făcut pe toți să se roage și mai mult pentru ea. Ce spun medicii.

Cum se simte Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima, după operație. Ce spun medicii

Ecaterina a fost operată, iar un apropiat al familiei a anunţat că a trecut cu bine de acest hop.

„Mare ești Doamne! Veste mare! Operația Ecaterinei, fiica părintelui Nicolae Dima, s-a încheiat cu bine! Tumora nu era malignă, ci un chist! Operația a decurs cum nu se putea mai bine!”.

„Recuperare ușoară și deplină, iubita noastră Ecaterina! Mare eşti Doamne şi minunate sunt lucrurile tale şi nici un cuvânt nu este îndeajuns spre lauda minunilor Tale”, a scris acesta pe Facebook.

Dragii mei! Operația Ecaterinei s-a încheiat cu bine! Veștile sunt extraordinar de bune, mare este Dumnezeu! Medicul a extras o formațiune care nu se pune problema sa fie malignă. Pierderea de sânge și de țesuturi a fost minimă. Fraților, mare este puterea Domnului și a sfinților, mare este puterea rugăciunii în unitate!”.

Multumim echipei de medici în frunte cu Dl Adrian Iliescu un mare neurochirurg, pentru angajamentul extraordinar! Sunt eroii noștrii! Felul concret în care le putem mulțumi este să ne rugăm pentru ei! Haideți să-i punem pe pomelnicele noastre: Adrian , Radu, Anca Mariana, Brindusa, Iuliana, Diana, Ana-Maria!.

Minunea aceasta este o conlucrare fericită între știința medicală și lucrarea lui Dumnezeu! Bucurati-va toți cei care v-ati rugat pentru Ecaterina! E o zi mare pentru noi toți! Slavă lui Dumnezeu pentru acest mare miracol!

Sursa: Facebook / Părintele Vasile Ioana.

Credincioșii au primit în lacrimi vestea și au lăsat numeroase mesaje în mediul online.

„Ce Dumnezeu Mare avem! Am presimțit că se va întâmpla o minune fiind că mi-a rulat în minte numai conversația dintre Iisus și Apostoli despre orbul de la Betsaida”.

„Doamne ajută! Slavă lui Dumnezeu pentru toate! Multă sănătate şi multă putere în continuare suflet frumos si bun, Ecaterina! 🤗🤗”.

„Slavă și mulțumire lui Dumnezeu pentru această minune! Putere familie să depășească toate încercările! Însănătoșire grabnică și deplină, Ecaterina!”.

„Multumim, Doamne, pentru ca ai ascultat rugaciunile noastre si ai ajuat-o pe Ecaterina! Mare este puterea Ta, Doamne!”.

„Minunat! Sa o ajute în continuare Bunul Dumnezeu!”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Ecaterina, fetița în vârstă de 12 ani a părintelui Nicolae Dima, a intrat în stop cardio-respirator și a leșinat chiar în brațele tatălui ei după ce a fost diagnosticată cu o formațiune tumorală.

Tatăl ei a povestit, la un moment dat, cum Ecaterina a avut o clipă care i-a surprins pe toți când aceasta era pe patul de spital.

„Ecaterina a dat un semn, corpul ei s-a mișcat, la fel ca și în momentul împărtășirii. Vizita noastră cu Sfintele Moaște în spital a produs multă emoție în rândul corpului medical, cât și a celorlalți prezenți în spital. A fost multă revărsare de Har!”, au fost cuvintele emoționante ale preotului.

Toți se roagă acum și mai stăruitor pentru copilă și își doresc să se facă bine. Preotul Ioan Istrati a lăsat și acesta un nou mesaj pe Facebook.


adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: