Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte mama Oanei Roman! Mărturisiri sfășietoare despre problemele de sănătate

Cum se simte mama Oanei Roman! Mărturisiri sfășietoare despre problemele de sănătate

Cum se simte mama Oanei Roman! Mărturisiri sfășietoare despre problemele de sănătate

Oana Roman a făcut mărturisiri despre problemele de sănătate ale mamei sale, din cauza cărora are nevoie de ajutor. Cum se simte Mioara Roman?

Cum se simte mama Oanei Roman

Oana Roman este mereu o fire vioaie și optimistă, însă în spatele zâmbetului ei se ascund multe greutăți. Fiica lui Petre Roman a trecut din păcate prin mai multe episoade neplăcute, cum ar fi divorțul de Marius Elisei, dar și problemele de sănătate ale mamei sale.

Recent, Oana Roman a făcut declarații sfășietoare în cradul unei emisiuni TV, deschizându-și sufletul în fața celorlalte concurent. Vedeta a vorbit despre problemele de sănătate ale mamei sale. Fosta soție a lui Marius Elisei a spus că o îngrijește permanent pe Mioara Roman, pentru că aceasta nu-și poate mișca o mână.

Fiica lui Petre Roman a mărturisit că este în permanență cu ochii pe mama ei și o ajută, deoarece Mioara Roman nu-și poate mișca o mână. Potrivit vedetei, ea este cea care o îmbracă, o machiază și o duce la spital ori de câte ori este nevoie. Pentru că era destul de greu să facă aceste lucri singură, Oana Roman a a apelat la o femeie care să se ocupe de mama ei atunci când vedeta are de îndeplinit mai multe sarcini.

”La 15:30 ajung cu mama la spital. I-am amânat un pic… Trebuia să fiu la 15:00, dar i-am sunat și am zis că o să întârzii. Mama nu-și poate mișca o mână, nu se poate îmbrăca singură. Trebuie să mă duc să o aranjez, să o îmbrac, să o aranjez, să o iau, să o pun în mașină, să o dau jos din mașină, să intru cu ea acolo. La mine durează, e un proces destul de complicat cu mama. Dacă era femeia astăzi, o îmbrăca ea și o aranja, dar vine după 16:00 și trebuie să mă duc eu”, a spus Oana Roman.

Mioara Roman a fost internată la finalul anului trecut

Oana Roman a tras o sperietură groaznică la mijlocul lunii decembrie a anului trecut. Mama ei s-a simțit foarte rău, iar vedeta a decis să cheme de urgență Salvarea. Medicii au ajuns la fața locului în aproape 45 de minute. După un control medical, au decis să o ducă pe pacientă la spital pentru mai multe investigații. Oana nu a putut fi alături de aceasta, dat fiind protocolul medical impus în pandemie.

”Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei.

Deci prea multe vești nu am. Norocul meu e că a venit salvarea destul de repede, eram foarte speriată de faptul că o să vină foarte greu. Avantajul că având un abonament la spital privat, lucrurile s-au mișcat puțin mai repede. Vă mulțumesc mult pentru toate gândurile. Doamne ajută!”, a declarat Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: