Redactia.ro
Home » Monden » Cum și-a anunțat Laura Cosoi cele două fetițe că vor avea o surioară? Momentul simpatic

Cum și-a anunțat Laura Cosoi cele două fetițe că vor avea o surioară? Momentul simpatic

Laura Cosoi urmează să nască a treia oară, iar evenimentul este mult așteptat de întreaga familie. Cele două fetițe mai mari ale actriței sunt foarte nerăbdătoare să-și cunoască surioara. Iată ce au spus Rita și Vera când au aflat că familia lor se mărește!

Cum le-a spus Laura Cosoi fetițelor că vor avea o surioară

Laura Cosoi a povestit în cadrul unui interviu acordat revistei Viva! cum au reacționat cele două fetițe ale ei atunci când au aflat că părinții lor vor avea încă un copil. Ea spune că ambele fetițe s-au bucurat nespus: „Am așteptat să fie totul în regulă cu sarcina și să avanseze, și în ziua de Crăciun am pregătit un cadou pentru Cosmin. Era o caricatură în care apăream toți, iar eu aveam în caricatura respectivă burtică și o ecografie în mână și am povestit despre ce înseamnă caricatura respectivă. Le-am spus: „Rita, Vera, vrem să vă dăm o veste… O să mai aveți o surioară, iar bucuria Ritei… nu pot să-ți explic. A fost așa, absolut o încununare a… „Mamiii! O să avem o surioară! Vera o să ai și tu o surioară! (râde), asta a fost remarca, cum că se pare că Vera e surioara ei, și acum cea mică e surioara Verei, practic.”, și-a amintit Laura.

Fiica cea mare abia așteaptă ca mezina familiei să se nască

Laura a dezvăluit și că fiica ei cea mare abia așteapta ca familia să se mărească și că e deja o surioară mai mare foarte iubitoare: „Vera evident că s-a bucurat, dar nu înțelege. E normal să nu înțeleagă mare lucru, pentru că e încă mică, însă sunt foarte implicate amândouă. Rita e cea care e foarte, foarte conectată la cea mică din burtă. Nu există zi în care să nu vorbească despre ea, să nu o pupe, deci nu există moment în care să nu o includă în poveștile noastre. Înainte de culcare, când suntem toți patru spre cinci în pat, spunem rugăciunea și Rita zice: „Uite, mami, acum e toată familia aici (râde), adică și cea mică.”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: