Redactia.ro
Home » Monden » Cum şi-a BĂTUT JOC Daniel Onoriu de toată lumea când a anunţat că divorţează de soţia Isabela

Cum şi-a BĂTUT JOC Daniel Onoriu de toată lumea când a anunţat că divorţează de soţia Isabela

Cum se simte Daniel Onoriu în prezent.

Pilotul Daniel Onoriu a făcut lumină în ceea ce se anunţa un nou divorţ cu scandal: de fapt, nu se mai separă de soţia Isabela. Dar de ce anunţase chiar el „ruptura”, în mediul online?

Sportivul a apelat la o strategie pe care nu toată lumea o îndrăgeşte.

A vrut să atragă sponsori

Daniel Onoriu s-a răzgândit și spune că nu se va separat de soția lui sub nicio formă și că o iubește „din toată inima”. Pilotul de raliuri a spus adevăatul motiv pentru care a făcut postarea despre divorț.

Pe nevasta mea o iubesc din toată inima. E cea mai curată femeie de pe planetă. (…) E frumoasă de mor. M-am îndrăgostit de ea din prima secundă, din poze.

A doua zi m-am văzut cu ea și am cerut-o de nevastă. După două săptămâni am devenit soț și soție. Isabela, te iubesc din toată inima mea, așa cum te-am iubit din prima clipă când ne-am cunoscut.

N-o să divorțez niciodată în viața mea de tine, dar am făcut toată șmecheria asta ca să vadă sponsorii la televizor. În direct vă spun acum că totul a fost ceva de geniu.

Mă văd oamenii la televizor, mă caută ziariștii, mă caută televiziunile și se văd sponsorii mei. De asta îmi dau bani, pentru reclamă”, a mărturisit Daniel Onoriu.

Aşadar, pilotul de raliuri anunţase că divorţează ca să-l mai bage sponosrii în seamă.

De ce nu are cuplul copii?

Sportivul a comentat şi afirmația că soția lui nu ar vrea să-i dea copii, Daniel Onoriu a recunoscut că și aici a fost vorba despre ceva neadevărat. Motivul pentru care nu au copii ar fi, de fapt, pentru că nu au timp.

„Am fost la medic și medicul mi-a zis ”Puneți-vă pe treabă, că n-aveți nicio problemă” și i-am zis ”Doamnă, noi facem treabă în continuu, dar nu facem copii. Crede-mă că nu avem timp”, a explicat pilotul de raliuri.

Reamintim că Daniel Onoriu a trecut prin momente grele la finalul anului trecut. În urma operației de micșorare de stomac, efectuată la o clinică de renume din Turcia, pilotul de raliuri a avut mari probleme de sănătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: