Redactia.ro
Home » Monden » Daniel Onoriu divorţează şi a dat tonul SCANDALULUI. Şi-a făcut soţia de RÂS în online!

Daniel Onoriu divorţează şi a dat tonul SCANDALULUI. Şi-a făcut soţia de RÂS în online!

Pilotul Daniel Onoriu a făcut un anunț şocant: divorțează de Isabela, cea care i-a fost soţie în ultimii 6 ani. Reamintim că, în ultimele luni, sportivul a trecut printr-o operație pentru micșorare a stomacului. S-a confruntat însă cu complicații, intrând în comă 55 de zile.

Dar Onoriu a venit cu un anunț la care nu s-ar fi gândit nimeni, acela că divorțează de soția lui, Isabela, enumerând și câteva motive pentru care cei doi ar fi ajuns la despărțire.

Divorţează pentru că soţia nu-l apreciază

Daniel Onoriu a precizat că toate bunurile sale sunt trecute pe numele soției lui. Pilotul de curse a mai povestit că este un bărbat și un soț romantic, însă Isabela nu a apreciat nimic până acum.

Divortez de frumoasa Isabela, sotia mea de aproape 6 ani. De ce? O sa va detaliez tot: Ne-am cunoscut pe facebook, cum i-am vazut fotografia m-am indragostit de ea.

Am cerut-o de nevasta a doua zi, iar peste alte doua saptamani mi-a devenit sotie la starea civila. In toti acesti ani ne am plimbat-o in multe tari. Excursii minunate si cateva tari extotice: Zanzibar, Turcia 6 luni de vreo 8 ori, Egipt de 3 ori, Olanda, Austria, Dubai de doua ori, Abu Dabhi ETC…..

Masina mea e pe numele ei, banii sunt toti pe cardul ei. Sunt romantic, o sa va dau doua exemple: M-am dus intr-o seara la un nene care vindea flori si am luat un buchet frumos si i-am zis sa vada la ce terasa stam si a venit la noi la masa unde i-a daruit florile.

In Egipt i-am luat un lant destul de mare, de fapt 3, dar unul era mare si l-am rugat pe receptioner sa ma urmareasca si sa o premieze cu titlul: noi hotelul etc oferim cate un cadou lunar celei mai frumoase femei din resort.

Cu toate astea femeia asta nu apreciaza nimic. M-a lasa singur prin tara, calatoresc singur, azi mi-a dat KO cand mi-a zis ca nu vine cu mine la curse. Ea stie prea bine ca aceste curse inseamna totul pentru mine.

Adio Isabela, te-am iubit din prima clipa, dar pentru ca tu nu ma iubesti si eu m-am racit de tine, stiu ca toata presa o sa scrie despre asta dar as mai vrea sa stiti ceva despre mine: sunt un baiat care a copilarit in Damaroaia printre smardoi si am prins si eu ceva din viata de baiat de oras, asa ca simt asta prea bine.

Suntem impreuna de 6 ani si nu vrea sa facem copii. Asta e, nu ma mai doare nimic si abia astept sa ne vedem fiecare de viata lui separat„, a postat Daniel Onoriu pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: