Redactia.ro
Home » Știri » Cum și-a cunoscut Hagi soția. Marilena a dat detalii picante despre relația cu „Regele”

Cum și-a cunoscut Hagi soția. Marilena a dat detalii picante despre relația cu „Regele”

Sotia lui Gheorghe Hagi

După titlul câștigat în Superliga, Gică Hagi s-a afișat alături de soția sa, pe care a cunoscut-o în tinerețe. Imaginile au fost surprinse imediat după ce echipa sa, Farul Constanța, a învins FCSB și a luat al doilea campionat. Gică Hagi, cunoscut pentru devotamentul său față de familie, a demonstrat încă o dată acest lucru, prezentându-se alături de soția sa, Marilena Hagi, după câștigarea campionatului. Marilena este sora lui Luminița Popescu, soția lui Gică Popescu, fost coleg de echipă cu Hagi în „Generația de Aur” și președinte la Farul Constanța.

După fluierul final, Gică i-a mulțumit soției într-o declarație la Digi Sport: „Dedic titlul jucătorilor. Ei sunt… Eu am muncit cu ei, ei au muncit cu mine. Și Constanței. Galeriei și, bineînțeles soției, că mă suportă și celor doi copii. Ianis a dat gol azi, primul gol… Ce mesaj îi dau ei (n.r. Marilenei)? Păi, ea mi l-a dat mie că m-a lăsat să cheltui toți banii. M-a lăsat și nu a zis niciodată nimic. E cu mine, e lângă mine, e esențial să te sprijine. Când acasă lucrurile nu stau bine este clar că nu poți ajunge la teren în condiții bune. M-a lăsat să cheltui bani mulți”.

Cum s-au cunoscut

Cei doi s-au întâlnit acum 27 de ani, iar Marilena a relatat într-un interviu cum au trecut prin dificultăți în începuturile lor. „Îmi amintesc perfect, desigur. M-a invitat la restaurantul Select. Deși eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simțit în largul meu lângă el. Asta pentru că îmi semăna în multe privințe. Și el era timid, ca și mine. (…) Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate. Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei. Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică. Era o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă. Nu știau de unde am răsărit”.

Marilena și Gică Hagi formează un cuplu stabil și împlinit. Cei doi au doi copii, Kira și Ianis Hagi. Ianis activează în prezent la Rangers, în Scoția, în timp ce fiica lor urmează o carieră în industria filmului.

Hagi, divorț la prima căsătorie

Marilena este a doua soție a lui Hagi. Divorțul său de fosta soție, Lena Celnicu, a fost un proces complicat, Hagi fiind nevoit să treacă prin mai multe instanțe. Motivul pentru care acesta a întâmpinat dificultăți în obținerea divorțului a fost inclusiv detaliul din cererea sa de divorț, care menționa faptul că soția sa întârzia cu pâinea la masă și adăuga miere în cafea în loc de zahăr.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: