Redactia.ro
Home » Monden » Cum și-a cunoscut Horia Brenciu soția: “Când am început relația cu Alice”

Cum și-a cunoscut Horia Brenciu soția: “Când am început relația cu Alice”

Horia Brenciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ani buni cu Alice Dumitrescu, cu care are o familie numeroasă cu 4 copii. Despre relația cu partenera sa de viață, îndrăgitul artist susține că a început ca un spectacol. Însă cum de și-a cunoscut vedeta Tv înainte de toate socrul!

Horia Brenciu trăiește o frumoasă de poveste de dragoste cu soția lui, Alice, cu care formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Însă iată cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi soți.

Cum și-a cunoscut Horia Brenciu soția. Alice: “Când am început relația cu Alice”

Horia Brenciu a mărturisit că soția sa i-a fost producător la trei televiziuni diferite pe parcursul la opt ani, însă cu tatăl ei, Dan Dumitrescu a colaborat o lungă perioadă de timp și aveau deja relație de prietenie.

“Povestea mea cu Alice are nevoie de o carte. Dar o s-o exprim într-un sinopsis. Alice mi-a fost producător la trei televiziuni diferite. În trei emisiuni diferite, pe parcursul a 8 ani. Cu tatăl ei, Dan Dumitrescu, regizor de montaj la TVR, am colaborat încă dinainte s-o cunosc pe ea. Când am început relația cu Alice, aveam deja o prietenie extrem de cordială cu socrul meu, aspect deloc de neglijat”, a mărturisit Horia Brenciu, potrivit Viva.ro.

Horia Brenciu: ”Din prima clipă am înțeles că iubirea mă va ajuta”

Vedeta Tv spune că a înțeles încă din prima clipă că iubirea dintre el și soția sa îl va face să treacă peste orice. Începutul relației cu Alice îl poate asocia cu un spectacol.

”Din prima clipă am înțeles că iubirea mă va ajuta să trec prin orice. Avem experiență cu copiii de la „Tip Top Minitop. Iar fetele au fost prietenele mele din prima, cu atât mai mult cu cât le știam de mici… Niciodată nu m-am comparat cu alte cupluri, la capitolul longevitate, iar în ceea ce privește începutul relației mele cu Alice, îl pot ascocia cu un spectacol. Când apari pe scenă, niciodată nu știi precis cum va decurge concertul, dar emoțiile pe care le ai trebuie să fie unele constructive”, a mai explicat Horia Brenciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: