Redactia.ro
Home » Monden » Cum și-a dat seama Andreea Mantea că este amantă. Vedeta a aflat din presă că iubitul ei este căsătorit

Cum și-a dat seama Andreea Mantea că este amantă. Vedeta a aflat din presă că iubitul ei este căsătorit

GALERIE FOTO (4) Andreea Mantea

Cum și-a dat seama Andreea Mantea că este amantă. Vedeta a făcut dezvăluiri incredibile în emisiunea lui Denise Rifai. Prezentatoarea TV a răspuns sincer la cele 40 de întrebări, povestind și un moment dificil pentru ea. Andreea Mantea a spus cum a aflat că, de fapt, este amantă, și nu iubită.

Cum și-a dat seama Andreea Mantea că este amantă. Vedeta a aflat din presă că iubitul ei este căsătorit

Cum și-a dat seama Andreea Mantea că este amantă. Este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România, iar ultimii ani au fost cei mai frumoși. De când l-a născut pe David, viața brunetei s-a schimbat radical. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Andreea a răspuns sincer la cele 40 de întrebări. În urmă cu mulți ani, moderatoarea TV a avut o relație de câteva luni cu un avocat, dar acesta a omis să-i spună că este căsătorit. Andreea Mantea a povestit că a aflat de la o jurnalistă că este amantă, și nu iubită. „Avem o relație cu el de câteva luni, țin minte că eram la spălătorie, așteptam să îmi fie spălată mașina. M-a sunat o jurnalistă să mă întrebe ce părere am de faptul că iubitul tău și-a depus azi actele de divorț. Mi s-au înmuiat picioare, nu puteam să stau pe bordură, nu puteam să respir”, a spus vedeta în emisiunea lui Denise Rifai.

Bruneta a avut parte de un șoc atunci când a aflat, după care l-a sunat imediat pe bărbatul respectiv și i-a spus să-și ia hainele. „Am trecut de moment, l-am sunat și i-am zis să-și ia hainele de la mine din casă. Nu le-a luat și le-am aruncat la gunoi. Din momentul în care am aflat că el m-a mințit, din secunda aia eu am renunțat la acea relație. Din acel moment, eu n-am mai stat cu omul ăla, el mi-a zis ulterior că eram despărțit de acea fată de 6 luni… băi omule, în ce lume trăiești? El a crezut vreodată că eu nu o să aflu? Am aflat…”, a mai spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea nu vrea să se căsătorească

Vedeta TV trăiește o poveste de dragoste alături de un bărbat, dar a preferat să-și țină relația departe de ochii curioșilor. Andreea Mantea a declarat că în trecut visa să îmbrace rochia de mireasă, dar acum consideră că acest pas este unul stresant și greu. „Nu îmi mai doresc să fiu mireasă, mi-am dorit la un moment dat, eram fascinată de aceste tradiții și mi-am zis că dacă ar fi vreodată să fac o nuntă. E un stres general pentru săraca mireasă, pentru mire nu e așa.Mi-am zis că dacă ar fi să mă mărit ori fac o nuntă cu toate tradițiile pe care le-am văzut în țara asta, fie fac o nuntă la care nu mă duc. Chem oamenii să mănânce, să bea, să se simte bine, intru pe facetime și le zic tuturor mulțumesc pentru urări, beți mâncați cât vreți”, a spus Andreea Mantea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Bruneta nu mai vrea să se căsătorească,pentru că se gândește că ar putea să divorțeze. „Acum nu îmi mai doresc absolut niciuna, nici măcar cea la primărie, e groaznic un divorț, nu, sub nicio formă”, a mai spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: