Redactia.ro
Home » Monden » Cum și-a petrecut Leonard Doroftei sărbătorile în Canada. „După Revelionul ăsta mi-a fost așa de rău, încât …”

Cum și-a petrecut Leonard Doroftei sărbătorile în Canada. „După Revelionul ăsta mi-a fost așa de rău, încât …”

Leonard Doroftei a părăsit America în urmă cu 3 ani, dar acest lucru nu a schimbat niciodată faptul că este un român mândru de tradițiile și obiceiurile neamului său. De Revelion a sărbătorit alături de familia sa specific românește, iar el și-a îngăduit să se bucure de preparatele gustoase și de zilele de liniște.

Leonard Dorofeti a luat în anul 2019 o decizie neașteptată pentru familia sa. S-a confruntat cu diverse eșecuri pe plan profesional, iar în urma acestei experiențe a decis să plece în Canada. Acolo îl aștepta fiul său, Adrian, care deja pusese bazele unei afaceri profitabile în domeniul imobiliarelor.

Plecarea din România a însemnat pentru el un nou început, dar și momentul în care a realizat că țara în care s-a născut nu poate să-i ofere ceea ce are nevoie. S-a simțit trădat, așa că a rămas cu un gust amar după ce afacerile pe care le avea nu au dus nicăieir.

„Acum sunt bine. M-am regăsit, antrenez, asta e viața mea. Sunt fericit, dar sufletul meu rămâne acolo pentru totdeauna.În Romania nu ne-am găsit locul în ceea ce făceam. De aceea am plecat. A fost un moment când nu mă regăseam. Federația a fost un eșec, afacerea a fost alt eșec. M-am simțit vândut și trădat de Primăria Ploiești.

Reprezint imaginea cuiva plecat de jos, care a încercat să facă ceva frumos, care a reușit să facă ceva frumos, da ei au știut să mă arunce și să îmi pună piciorul pe piept. Am considerat că nu merit să stau să mă umilesc în fața tuturor”, a dezvăluit Doroftei pentru Radio Sport 1.

Cum și-a petrecut Leonard Doroftei sărbătorile în Canada

Chiar dacă Canada i-a oferit numeroase oportunități și viața la care visa, Leonard Doroftei nu a uitat de tradițiile cu care a fost crescut. A sărbătorit Revelionul alături de familia sa și a adus spiritul românesc chiar și aflat la mii de kilometrii distanță de casă. Soția lui a avut grijă ca masa să le fie plină de preparate gustoase, iar copii lor le-au fost alături în noaptea dintre ani.

„Păi unde e mai bine ca-n familie? Nicăieri! Toate preparatele au fost ca la mama acasă, pregătite de soția Monica . Am stat cu copiii iar la miezul nopții am desfăcut o sticlă cu șampanie. A fost un Revelion cât se poate de liniștit’, a declarat Dotoftei pentru prosport.ro.

Nu a renunțat la box și la pasiunea pentru sport

Leonard Doroftei continuă să practice sportul care i-a adus succesul, chiar dacă nu mai este în ring alături de cei mai temuți boxeri. Încă de pe 3 ianuarie s-a întors în sala de antrenamente, unde îi ajută pe studenții săi să atingă performanțele dorite.

„Împreună cu ei dau și eu jos cele o mie de kilograme pe care le-am pus pe mine în perioada sărbătorilor’, a mai spus Leonard Doroftei pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: