Redactia.ro
Home » Monden » Cum și-a pierdut tatăl Lino Golden. Era acasă la Alex Velea și Antonia

Cum și-a pierdut tatăl Lino Golden. Era acasă la Alex Velea și Antonia

Lino Golden, parte din noua generație de artiști, a dezvăluit cum și-a pierdut tatăl, pe când avea doar 18 ani. Episodul a fost cel mai greu din viața lui.

Cum și-a pierdut tatăl Lino Golden. Avea doar 18 ani

Lino Golden este un artist al noii generații și are o poveste impresionantă de viață. Pe când avea doar 18 ani, tatăl i-a murit și a rămas doar cu mama sa. Vestea decesului a primit-o când se afla acasă la Alex Velea și Antonia, pe când avea o relație bună cu aceștia.

Într-o seară i s-a făcut rău și se presupunea că are pneumonie, l-au dus la spital, era ok, am vorbit cu el și după m-a sunat un prieten. Eram în living la Alex și la Antonia, vorbeam eram toți acolo, și am căzut din picioare, am început să țip. A fost foarte greu și cel mai greu mi se pare să-ți înmormântezi părinții”, a spus artistul, în cadrul unui podcast, potrivit protv.ro.

Tatăl lui Lino Golden, a murit după o operație dificilă

Tatăl artistului a murit după ce a suferit o operație grea, de peritonită. Cum operația nu a fost una de succes, creierul tatălui său a fost foarte afectat. Bărbatul a ajuns să nu-și mai recunoască persoanele dragi, inclusiv pe Lino. Artistul își aduce aminte cu greu de acea perioadă neagră.

”El avea peritonită și nu a vrut să se ducă la spital deloc până i s-a făcut rău, a mers la spital, l-au operat. Ceva la operație n-a fost ok și i-a afectat creierul. Nu mai știa, nu mai recunoștea, rămsese cu creierul undeva în anii 80′ avea amintiri doar de acolo, a slăbit. Eu muream în mine, nu puteam să-l văd așa, nu puteam să accept. E greu să-ți vezi părintele așa. De multe ori mă feream să stau prea mult cu el, uneori o luam razna, aveam gânduri din alea proaste, era greu să vezi că nu-și amintește de tine. Trebuia să-l mint ca pe un copil…”, a mai declarat Lino în cadrul aceluiași podcast.

Lino Golden, despre relația cu Alex Velea

Lino Golden nu mai colaborează în prezent cu Alex Velea, cel care l-a propulsat în lumea muzicii. Relația lor s-ar fi destrămat după ce Alex Velea nu ar fi fost de acord cu unele colaborări ale acestuia. În pofida separării, Lino Golden și-a exprimat respectul față de Alex Velea și Antonia.

„Fiecare și-a văzut de drumul lui, nu mai vorbim, pentru că au fost prea multe lucruri spuse, dar am preferat, cel puțin eu, să fiu matur, chiar dacă am avut o perioadă pe Instagram când am fost prost și am făcut greșeli. Oricum în România e gândirea asta, că dacă un om te-a ajutat trebuie să îi rămâi sclav toată viața. Eu o să îi iubesc și respect. O să le fiu recunoscător până o să mor. Important este că acum ne vedem fiecare de ale noastre, de carierele noastre, de viețile noastre personale. Îi doresc succes în tot și pe plan profesional, și personal. Nu cred, sincer să fiu, dar nu știm niciodată ce ne rezervă viața în viitor, aș vrea să nu-i port pică absolut nimănui”, a spus Lino Golden în cadrul unei emisiuni tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: