Redactia.ro
Home » Monden » Lino Golden își dorește să fie tată, dar nu mai vrea iubită! ”Există priorități care se schimbă”

Lino Golden își dorește să fie tată, dar nu mai vrea iubită! ”Există priorități care se schimbă”

GALERIE FOTO (2) Care este numele adevărat al lui Lino Golden, fostul fiu adoptiv a lui Alex Velea

Lino Golden vrea să devintă tată! Artistul are planuri mari pentru viitor și speră ca în câțiva ani să aibă un băiețel, însă cu cine, nu știm.

Lino Golden își dorește să fie tată, dar nu mai vrea iubită

Lino Golden este unul dintre artiștii care a prins imediat la public. Are o mulțime de fani, iar muzica lui este în topuri. Cu toate acestea, simte că îi lipsește ceva și se gândește ca în câțiva ani să-și întemeieze o familie și chiar să aibă un copil.

Artistul a suferit din dragostea după relația pe care a avut cu Andra Ghinea. Deși Lino susține că nu mai vrea să audă de vreo iubită, cântărețul speră la o familie model. Relația cu Andra a fost una tumultoasă! Cei doi, ba s-a despărțit, ba s-a împăcat, încât și-au amețit fanii, căci nimeni nu mai știa cum se mai înțeleg amorezii, asta până când, artistul a anunțat oficial separarea.

Trecând printr-o despărțire, acum fostul protejat al lui Alex Velea și-a uimit fanii cu o imagine de zile mari. Artistul a stat de vorba că cei care fac parte din comunitatea sa, răspânzându-le la câteva curiozități, astfel că mulți și-au dorit să știe cum stă cântărețul la capitolul „amor”, dar și ce planuri are.

”Nu mai am încredere în oameni. Există priorități care se schimbă odată cu timpul. E vorba de conexiuni pe care le faci pentru a evolua în viață. Pentru mine o femeie reprezintă mai mult interes decât simplu aspect fizic”, le-a mărturisit Lino Golden fanilor săi.

Și chiar dacă acum e singur și susține că ”nu-și mai dorește o relație în viața asta”, Lino Golden vrea ca în cinci ani să fie tată de băiat. Mai mult decât atât, artistul le-a vorbit admiratorilor și despre partea sa sensibilă și spirituală, căci în urmă cu câteva zile, Lino a recunoscut și cum a reușit să căștige lupta cu depresia, boala care și-a pus amprenta asupra multor personaje celebre din showbiz.

”Mă rog la Dumnezeu, vorbesc cu tatăl meu, încerc să fiu pozitiv și iau fiecare moment greu ca pe ceva care mă va face mai puternic pe viitor”, le-a mai spus Lino Golden celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

Lino Golden își dorește să fie tată, dar nu mai vrea iubită! ”Există priorități care se schimbă”

Lino Golden a confirmat despărțirea de Andra Ghinea

Lino Golden și Andra Ghinea și-au spus adio după aproximativ trei ani de relație. Fostul protejat al lui Alex Velea le-a spus adevărul despre relația cu Andra. Cei doi nu se mai urmăresc pe Instagram și nici nu au mai postat fotografii împreună, motiv pentru car fanii celor doi și-au pus semne de întrebare.

În urmă cu puțin timp, artistul a organizat o sesiune de întrebări pe Instagram și a spus adevărul despre relația cu iubita sa. ”Tu cu Andra mai sunteți împreună?”, l-a întrebat un fan pe Lino.Răspunsul lui n-a întârziat să apară ”Nu”, a spus Lino Golden.

De-a lungul timpului, cei doi au trecut prin multe despărțiri și împăcări. Cu toate astea, fanii lor speră ca cei doi să revină la sentimente mai bune și poate își vor mai da o șansă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: