Redactia.ro
Home » Monden » Transformare uluitoare! Cum arăta Lino Golden înainte să devină celebru

Transformare uluitoare! Cum arăta Lino Golden înainte să devină celebru

GALERIE FOTO (3) Transformare uluitoare! Cum arăta Lino Golden înainte să devină celebru

Lino Golden este un exemplu pentru mulți tineri de vârsta lui. Artistul a trecut printr-o transformare uluitoare și puțini știu cum arăta înainte să de vină celebru. 

Cum arăta Lino Golden înainte să devină celebru

Lino Golden a dat dovadă de ambiție și de dedicare de-a lungul vieții sale. Acesta a trecut printr-o schimbare radicală atunci când a reușit să slăbească foarte mult și să arate ca un adevărat artist. Deși nu este prima dată când Lino vorbește despre exeperiența lui, de curând a postat o fotografie pe rețelele de socializare pentru a le arăta fanilor cum arăta înainte să devină celebru.

În fotografia postată de acesta, Lino Golden era doar un puști care, pe atunci doar visa să ajungă cine este acum. Artistul cântărea peste 100 de kilograme și a avut nevoie de multă determinare pentru a slăbi. Chiar dacă procesul a fost extrem de greu, nu s-a lăsat, iar transformarea este uluitoare

Transformare uluitoare! Cum arăta Lino Golden înainte să devină celebru

”Primul lucru pe care am început să îl fac a fost acela de a alerga în parc, însă după două minute mi s-a făcut rău şi eram pe punctul de a chema ambulanţa. Atât dieta pe care o ţineam, cât şi sportul intens m-au ajutat să slăbesc foarte mult. După prima lună, diferenţa s-a văzut, atât în oglindă, cât şi pe cântar; am reuşit să slăbesc  10 kilograme. În trei luni de zile am slăbit 30 de kilograme”, declarat Lino Golden.

Cum arăta Lino Golden înainte să devină celebru! Procesul a fost unul foarte greu pentru Lino Golden. Artistul a reușit să slăbească 30 de kilogram într-un timp relativ scurt, însă după acest lucru s-a ales cu un exces de piele foarte inestetic.

Astfel, artistul a trecut la următorul pas din transformarea sa, iar în urmă cu doar câteva luni, Lino Golden a ales să se opereze  pentru a scăpa de excesul de piele pe care-l avea sub pectorali în urma slăbirii bruște prin care a trecut, potrivit cancan.ro.

„Am trecut prin multe lucruri ca să ajung aici. S-a râs de mine când eram gras, am slăbit 30 de kg, am rămas cu exces de piele pentru ca am slăbit prea repede așa că am avut nevoie de aceasta operație pentru mine în primul rând. Nu vă lăsați afectați de oamenii care vă judecă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru ambiție”, le-a spus Lino fanilor, imediat după operație.

Transformare uluitoare! Cum arăta Lino Golden înainte să devină celebru

Care este numele adevărat al lui Lino Golden

Lino Golden este un tânăr de 22 ani, care s-a născut la Brașov, dar trăiește în București. De la vârsta de 16 ani, acesta a locuit cu Alex Velea și cu Antonia, fiind ”fiul” adoptiv al acestuia. El a făcut parte din echipa lui Alex Velea, Golden Boy Society și a devenit un fenomen, datorită lui Alex Velea.

Traseul muzical a lui Lino Golden a început pe când acesta avea doar 6 anișori. Prima dată el a descoperit violoncelul, după care artistul și-a continuat studiile muzicale cu lecții de pian. La numai 13 ani, Lino a început să scrie versuri de rap, iar în prezent compune și produce muzică.

Cum arăta Lino Golden înainte să devină celebru! Lino Golden, pe numele adevărat, Radu Cârstea, este un adevărat idol pentru o întreagă generație, având foarte multe vizualizări pe Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: