Redactia.ro
Home » Știri » Cum și-a pierdut virginitatea Prințul Harry: „Jenant”. Femeia cu care a petrecut primele momente intime

Cum și-a pierdut virginitatea Prințul Harry: „Jenant”. Femeia cu care a petrecut primele momente intime

Cum și-a pierdut virginitatea Prințul Harry: „Jenant”. Femeia cu care a petrecut primele momente intime

Prințul Harry a povestit cum și-a pierdut virginitatea și a descris acel moment ca fiind „jenant”. Femeia cu care și-a petrecut primele momente intime fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii.

Cum și-a pierdut virginitatea Prințul Harry: „Jenant”. Femeia cu care a petrecut primele momente intime

În cartea lui, „Spare” (Rezervă), Prințul Harry face dezvăluiri picante: el a povestit cum și-a pierdut virginitatea pe un teren viran și cu cine, dar și de ce s-a drogat. Mezinul Regelui Charles al III-lea a luat cocaină și ciuperci halucinogene, apoi a vorbit cu un coș de gunoi.

Harry a oferit și câteva amănunte „picante” din adolescența lui. El a relatat primele momente intime din viața lui și cum și-a pierdut virginitatea „cu o doamnă mai în vârstă”, care „iubea foarte mult caii”. Totodată, Prințul Harry a făcut și o descriere a acelui moment care a avut loc pe un teren viran și care a fost „jenant”. Iată cum a relatat.

„Am apucat-o rapid, după care m-a bătut pe fund și m-a ținut… Una dintre greșelile mele a fost că am permis să se întâmple pe un câmp, chiar în spatele unui pub aglomerat. Nu am nicio îndoială că ne-a văzut cineva”, a spus el.

Prințul Harry a fost numit o bună perioadă de timp „oaia neagră” a Casei Regale Britanice. El a avut o tinerețe zbuciumată, stropită din belșug cu alcool și decizii regretabile, precum cea de a îmbrăca a uniformă nazistă la o petrecere din Las Vegas. În cartea de memorii Spare, și-a deschis sufletul, cu riscul de a fi blamat și aspru judecat. Ducele de Sussex povestește experiența bizară pe care a trăit-o atunci când a amestecat licorile bahice cu ciupercile halucinogene, iar un coș banal de gunoi din baie s-a transformat, cât ai clipi, într-o marionetă vorbitoare.

„M-am uitat la coșul de gunoi. S-a uitat înapoi la mine. Apoi a devenit… un cap. Am apăsat pe pedală și capul a deschis gura. Un rânjet imens. Am râs, m-am întors, am făcut pipi. Acum toaleta devenise un cap. Vasul era ca o gură căscată, iar balamalele capacului erau ochii”, a scris prințul Harry, în cartea lui.

Prințul recunoaște pentru prima oară că s-a drogat cu cocaină pe când era adolescent.

Prințul Harry: „Sigur am luat cocaină atunci. La cineva acasă, într-un weekend de vânătoare, mi s-a oferit o linie, iar de atunci am consumat mai multă”.

Cum și-a pierdut virginitatea Prințul Harry: „Jenant”. Femeia cu care a petrecut primele momente intime
Foto: news.sky.com
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: