Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Harry șochează încă o dată: mezinul regelui a luat cocaină și ciuperci halucinogene, apoi a vorbit cu un coș de gunoi

Prințul Harry șochează încă o dată: mezinul regelui a luat cocaină și ciuperci halucinogene, apoi a vorbit cu un coș de gunoi

GALERIE FOTO (2) printul harry

Cartea de memorii a prințului Harry urmează să fie lansată oficial peste doar câteva zile, însă tabloidele din Marea Britanie au reușit să intre în posesia anumitor pasaje care, în mod cert, vor face valuri atunci când vor fi citite de către membrii Casei Regale. Prințul Harry vorbește nu doar despre relația tensionată pe care o are cu membrii seniori, ci și despre tinerețea sa zbuciumată, iar detaliile sunt unele de-a dreptul picante!

Prințul Harry a folosit ciuperci halucinogene

Prințul Harry a fost supranumit o bună perioadă de timp oaia neagră a Casei Regale. Mezinul regelui Charles al III-lea a avut o tinerețe zbuciumată, stropită din belșug cu alcool și decizii regretabile, precum cea de a îmbrăca a uniformă nazistă la o petrecere din Las Vegas.

În cartea de memorii Spare, prințul Harry își deschide sufletul, cu riscul de a fi blamat și aspru judecat. Ducele de Sussex povestește experiența bizară pe care a trăit-o atunci când a amestecat licorile bahice cu ciupercile halucinogene, iar un coș banal de gunoi s-a transformat, cât ai clipi, într-o marionetă vorbitoare.

printul harry
Coperta cărții scrise de către prințul Harry

„Eram în baie, iar lângă toaletă era un coș de gunoi rotund, argint, avea o pedală pentru a deschide capacul. M-am uitat la coșul de gunoi. S-a uitat înapoi la mine. Apoi a devenit… un cap. Am apăsat pe pedală și capul a deschis gura. Un rânjet imens. Am râs, m-am întors, am făcut pipi. Acum toaleta devenise un cap. Vasul era ca o gură căscată, iar balamalele capacului erau ochii“, scrie prințul Harry, în cartea sa. 

Ce semnifică titlul cărții scrise de către prințul Harry

„Spare“/„De rezervă“ este titlul cărții scrise de Harry, cu referire la sintagma consacrată „The heir and the spare“/„Moștenitorul și rezerva“. Acesta a fost mult timp un termen folosit pentru a caracteriza viitorul monarh și pe frații/surorile sale, mai ales în secolele trecute atunci când copiii se îmbolnăveau și mureau în lipsa unui tratament adecvat așadar erau necesare mai multe „rezerve“ pentru a asigura succesiunea la tron și continuitatea monarhiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: