Redactia.ro
Home » Monden » Cum şi-a redecorat Anamaria Prodan vila de lux de la Snagov, după despărţirea de Laurenţiu Reghecampf

Cum şi-a redecorat Anamaria Prodan vila de lux de la Snagov, după despărţirea de Laurenţiu Reghecampf

GALERIE FOTO (2) Anamaria Prodan, detalii explozive despre divorț: „Reghe este încă însurat în acte! El și amanta vor bani de la mine”

Anamaria Prodan are o carieră de succes în lumea fotbalului din care a reușit să strângă sume impresionante de bani. Fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf a fost întotdeauna o femeie atentă la detalii și la aspectul său fizic.

Impresara locuiește într-o vilă spectaculoasă. Ea a făcut schimbări majore în ceea ce privește locul pe care îl numește acasă.

A renovat casa, după divorţul de Reghe

Odată cu divorțul de antrenorul de fotbal, vedeta s-a decis să renoveze casa în care a stat cu acesta mulți ani. De asemenea, Anamaria Prodan a făcut ca toate pozele cu Laurențiu Reghecampf să dispară din peisaj.

Construită pe marginea lacului Snagov, imobilul are cinci etaje și o curte de 1.000 de metri pătrați. Șase luni a durat transformarea, iar acum arată spectaculos.

„Ne-am schimbat totul. Este noua înfățișare a familiei, a casei, a tot ceea ce înseamnă curte, tot. Am muncit vreo 6 luni și am transformat spectaculos totul.

Am terminat acum vreo 2 luni. Mai avem mici chestii de făcut, dar sunt foarte fericită de cum a ieșit.

Am vrut să termin cu tot trecutul”, a declarat Anamaria Prodan, la sfârșitul anului trecut, în cadrul emisiunii WowNews.

A scăpat de tablourile cu fostul soţ

Primul pas pentru a scăpa de imaginea fostului soț a fost să înlăture tablourile cu chipul acestuia. Pe pereți se mai regăsesc doar fotografii cu celebra impresară, copiii ei (Rebecca, Sarah și Laurențiu Jr.), sora și mama sa, regretata Ionela Prodan.

Ne-am trezit într-o dimineață și toți ne uitam că erau o grămadă de construcții, era ceva urât, ceva rău. Te trezești și vezi că nimic nu e cum trebuie să fie. Sunt ciudate revenirile la viață.

Eu în momentul despărțirii de Laurențiu, când m-am trezit dimineață și am deschis geamurile, ne-am uitat așa că era ceva înghesuit așa. Am coborât și am zic că e cazul de reamenajare.

Înainte era cu portocaliu, ceva rău. Cred că Dumnezeu ia mereu ce nu e bun din viețile noastre. Am și noroc cu Rebecca, că a terminat Marangoni (n.r. – școală de Modă, Artă și Design din Milano), mi-a zis: «Mami, eu îți fac un desen și crede-mă că o să iasă ceva foarte frumos, o să avem cea mai frumoasă curticică de pe lac»”, a mai spus Anamaria Prodan.

Proprietatea pe care impresara o deține dispune și de o cramă uriașă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: