Redactia.ro
Home » Monden » Cum și-a sărbătorit Oana Sârbu ziua de naștere. Artista a împlinit 53 de ani

Cum și-a sărbătorit Oana Sârbu ziua de naștere. Artista a împlinit 53 de ani

GALERIE FOTO (6) Cum și-a sărbătorit Oana Sârbu ziua de naștere.

Cum și-a sărbătorit Oana Sârbu ziua de naștere. Celebra actriță a împlinit pe 13 mai vârsta de 53 de ani, iar cu această ocazia, Oana Sârbu și-a sărbătorit ziua de naștere. Deși anii trec, artista are un fizic de invidiat și nu vrea să arate sub nicio formă vârsta reală. Protagonista din filmul „Liceeni” și-a invitat cei mai buni prieteni pentru a fi alături de ea în această zi minunată.

Cum și-a sărbătorit Oana Sârbu ziua de naștere. Artista a împlinit 53 de ani

Cum și-a sărbătorit Oana Sârbu ziua de naștere. Partenera lui Ștefan Bănică Jr. din filmul Liceeni pare că vrea să îmbătrânească deloc. Oana Sârbu a împlinit în urmă cu câteva zile frumoasa vârstă de 53 de ani, iar fizicul ei este de invidiat, aceasta devenind mai frumoasă pe zi ce trece. Cu ocazia acestei zile, artista și-a sărbătorit ziua de naștere la un restaurant de fițe din Capitală. La scurt timp, paparazzi Spynews.ro au surprins-o în apropierea restaurantului fiind tot timpul cu zâmbetul pe buze. Celebra actriță s-a bucurat de prezența persoanelor dragi, rememorând amintiri care i-au făcut viața mai frumoasă. Cu toate astea trebuie să menționăm că invitata de onoare a fost prietena ei, Anca Țurcașiu. Cele două s-au simțit minunat împreună, pozându-se și postând câteva imagini pe rețelele de socializare, pentru a-i bucura pe fanii lor.

Oana Sârbu a strălucit de ziua ei de naștere. Aceasta a fost îmbrăcată într-un costum negru, cu contrast cu o cămașă albă, largă, pe care a purtat-o pe sub sacou. De cealaltă parte, Anca Țurcașiu a purtat o pereche de jeanși evazați, un tricou și un sacou bleu. Invitații Oanei Sârbu au făcut o adevărată ședință foto care a durat minute în șir. Oana a vrut să se asigure că va rămâne cu multe amintiri de ziua ei.

Cel mai frumos cadou l-a primit din partea fiului său, Alexandru, în vârstă de 12 ani. Recent, Oana Sârbu a spus într-o emisiune tv că a fost extrem de emoționată când fiul său și-a spart pușculița pentru a-i cumpăra un cadou. Pe lângă cadoul principal, Oana Sârbu a primit de la Alexandru ciocolata ei preferată, și anume ciocolata neagră.

Cum își menține Oana Sârbu silueta

În urmă cu mai bine de 30 de ani, Oana Sârbu interpreta rolul Danei în „Liceeni”. Aceasta a legat o strânsă prietenie cu Ștefan Bănică Jr. care a fost și partenerul ei în celebrul film. Deși a împlinit 53 de ani, Oana Sârbu are un trup minunat, afișându-se cu rochii vaporoase, care îi scoate în evidență formele de invidiat.

Ca întotdeauna, Oana este o fire pozitivă și pare că nimic nu îi tulbură liniștea. Așa se face că Oana arată mult mai tânără decât, și fără să apeleze la vreun tratament special. „Nu fac nimic special, încerc să mă îngrijesc ca orice femeie obișnuită, în sensul că sunt atentă la somn, mă hidratez, mai fac un masaj, un pic de gimnastică – mai puțin cardio, acum sunt mai pe pilates. Mai nou, îmi plac plimbările în parc. Aproape în fiecare dimineață, cam 30-40 de minute merg în ritm alert și îmi face bine”, declara artista în urmă cu câțiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: