Redactia.ro
Home » Știri » Cum și-a sărbătorit Regina Elisabeta ziua de naștere! Este prima aniversare fără Ducele de Edinburgh

Cum și-a sărbătorit Regina Elisabeta ziua de naștere! Este prima aniversare fără Ducele de Edinburgh

GALERIE FOTO (3) Cum și-a sărbătorit Regina Elisabeta ziua de naștere! Este prima aniversare fără Ducele de Edinburgh

Este primul an în care Regina Elisabeta și-a petrecut ziua de naștere fără Prințul Philip! Moartea ducelui a marcat un an greu pentru Casa Regală și o lipsă pe care Regina o va simți foarte mult timp. 

Cum și-a sărbătorit Regina Elisabeta ziua de naștere

Regina Elisabeta nu și-a serbat ziua de naștere ca în fiecare an, așa cum și-a obișnuit supușii, ci anul acesta a fost diferit. Monarhul britanic a împlinit vârsta de 95 de ani pe 21 aprilie însă aniversarea sa nu a avut fanfara regală a majorității zilelor de naștere regale.

De regulă familia regală britanică publică mai multe fotografii pentru a marca evenimentul însă anul acesta s-a renunțat la tradiția respectivă, acest lucru fiind din cauza decesului regal. Philip, ducele de Edinburgh, în vârstă de 99 de ani, s-a stins din viață cu două luni înainte de a 100-a sa zi de naștere. Acesta și regina Elisabeta a II-a au fost căsătoriți timp de 73 de ani. Prințul consort a fost îngropat sâmbătă, 17 aprilie, în capela St. George din Castelul Windsor.

Cum și-a sărbătorit Regina Elisabeta ziua de naștere! Este prima aniversare fără Ducele de Edinburgh

Nu doar decesul ducelui de Edinburgh a schimbat planurile din acest an ale Familiei Regale, pandemia de COVID-19 ducând la anularea Trooping the Colour, ceremonia efectuată anual în luna iunie de regimente ale armatelor britanice și din Commonwealth pentru a marca aniversarea suveranului britanic.

Se pare că anul acesta, Regina a ales să facă ceva restrâns la Castelul Windsor ca anul trecut, cu participarea mai multor membri ai familiei regale. Monarhul vrea să fie cât de cât singură în aceste momente, și mai puțin înconjurată de cei dragi, astfel că aceasta a petrecut foarte mult timp în compania celor trei câini corgi ai săi, fiind văzută săptămâna trecută plimbându-i de mai multe ori în grădinile Frogmore de lângă Castelul Windsor.

Ce mesaje i-au transmis fanii regali Monarhului

Conturile oficiale de pe rețelele de socializare a Familiei Regale au publicat o fotografie cu Regina Elisabeta. La descrierea poze, aceștia au transmis un mesaj de ziua Monarhului de anul acesta.

Cum și-a sărbătorit Regina Elisabeta ziua de naștere! Este prima aniversare fără Ducele de Edinburgh

”Astăzi este cea de-a 95-a aniversare a reginei. Regina s-a născut la ora 2.40 dimineața la 21 aprilie 1926 la 17 Bruton Street din Mayfair, Londra. A fost primul copil al ducelui și ducesei de York, care mai târziu a devenit regele George VI și regina Elisabeta. Anul acesta Majestatea Sa rămâne la Castelul Windsor, într-o perioadă de doliu regal după moartea Ducelui de Edinburgh”, a fost mesajul transmis.

La vederea acestui mesaj, fanii regali au reacționat imediat cu mesaje de susținere.

”Aceasta este o zi de naștere foarte dificilă pentru tine. Simt o astfel de tristețe pentru tine, în timp ce îți sărbătoresc puterea, umorul și statornicia. La mulți ani”/ ”Majestate, m-am gândit la tine astăzi și să-ți urez la mulți ani în acest moment profund trist pentru tine”, sunt doar câteva din mesajele fanilor postate pe Twitter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: