Redactia.ro
Home » Homepage » Cum și-au pierdut viața cei cinci oameni din Bascov, Argeș, de fapt. Ce spun medicii legiști

Cum și-au pierdut viața cei cinci oameni din Bascov, Argeș, de fapt. Ce spun medicii legiști

GALERIE FOTO (2)

S-a aflat cum și-au pierdut viața cei cinci oameni, practic, o familie întreagă, din Bascov, Argeș. Ce spun medicii legiști despre felul prin care se presupune că au fost uciși de o rudă cu probleme psihice.

Cum și-au pierdut viața cei cinci oameni din Bascov, Argeș. Medic legist: „Și mie îmi este foarte greu să vă vorbesc”

Cei cinci membri ai familiei din Bascov, Argeș, printre care şi un copil, au fost omorâți prin violență, arată ultimele informații.

„S-a folosit ca modalitate de agresiune din partea autorului corpuri contondente, deci mai exact pietre de diferite dimensiuni, și obiecte tăietoare despicătoare”, a spus Dan Manu, conferențiar universitar, medic șef legist al Serviciului Județean de Medicină Legală Argeș, conform Antena3.

„Fiecare victimă este într-un loc diferit, cu excepția mamei și a fetiței. (…) Eu cred că toți cinci au fost surprinși și cred că evenimentele au avut loc spre seară târziu, până spre dimineață”, a mai spus medicul Dan Manu, conform sursei.

Bărbatul cu probleme psihice din localitatea Bascov, care și-a ucis cinci membri ai familiei, era la un medic psihiatru celebru din Pitești în evidență. Potrivit medicului legist Dan Manu, psihiatrul i-a prescris bărbatului tratament, a relatat Antena3.

Dan Manu, medic legist: „Au fost găsiți în camere, toți erau, și e dramatic. Vă spun că este deosebit și mie îmi este foarte greu să vă vorbesc”.

Cum arată suspectul principal care și-ar fi ucis familia și cum au fost găsite victimele în casă

Bărbatul care ar fi comis crima a încercat să-și ia viața într-o pădure, fiind găsit cu plăgi superficiale în zona gâtului, dar oprit la timp de polițiști. Individul are 53 de ani și este cunoscut ca având afecțiuni psihice.

Cei 5 oameni găsiți morți într-o casă din Bascov au fost omorâți cu pietre
Sursa foto: ziarulargesul.ro

Individul și-ar fi premeditat faptele. Conform unui articol exclusiv Fanatik, individul locuia alături de cei doi părinți și de fratele lui, de profesie taximetrist. Astăzi după amiază, el ar fi suferit o criză și i-a ucis pe toți membrii familiei alături de care locuia, după care a traversat strada, până la locuința surorii lui, Gențiana R., asistentă la Spitalul Militar Argeș. În acel moment, ea era în casă doar cu fiica ei, în vârstă de doar șase ani. Cele două nu au avut nicio șansă să supraviețuiască în urma atacului. Surse apropiate anchetei mai susțin că victimele au fost găsite legate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: