Redactia.ro
Home » Monden » Cum și unde va fi înmormântat Viorel Lis: „S-a răzgândit!”. Ce spune Oana Lis, soția lui

Cum și unde va fi înmormântat Viorel Lis: „S-a răzgândit!”. Ce spune Oana Lis, soția lui

Cum și unde va fi înmormântat Viorel Lis: „S-a răzgândit!”. Ce spune Oana Lis, soția lui

Cum și unde va fi înmormântat Viorel Lis, care acum are 78 de ani. Ce spune Oana Lis, soția lui, despre acest subiect.

Cum și unde va fi înmormântat Viorel Lis: „S-a răzgândit!”. Ce spune Oana Lis, soția lui

Viorel Lis are 78 de ani și multe probleme de sănătate. Dacă acum ceva vreme își exprima dorința să fie incinerat după moarte, acum se pare că s-a răzgândit. Ar vrea să fie înmormântat tradițional. Oana Lis, soția lui, a făcut declarații despre acest subiect sensibil.

„I-am făcut rost de loc de veci, tot cadou de la verișoara lui. Nu avea nici loc de veci! Când a făcut infarct, a plecat plângând în căruț cu cei de la Salvare și mi-a zis: Mi-era frică că nu mă mai vezi! Nu mai vrea să fie incinerat, s-a răzgândit! Va fi înmormântat acolo de unde e el. Viața e o luptă și trebuie să luptăm, însă, până în ultima clipă!”, a spus Oana Lis, conform Click.

Viorel și Oana Lis trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, în ciuda diferenței de vârstă dintre aceștia. Ea își dorește să fie alături de partenerul ei până când își va da ultima suflare.

„Așa sunt eu, nu mă lasă inima. Mi-au zis și oamenii de acolo: Oana, ești extraordinară! Vin persoane care-și lasă mama, pe cei dragi în spital, și nu mai vin zece zile să le aducă o apă, un iaurt. Mi se pare trist. Eu nu sunt așa, Viorel e familia mea și voi lupta pâna în ultima clipa! Sper să pot!”, a mai declarat Oana Lis, conform sursei amintite mai sus.

Ca să-și dovedească dragostea față de Viorel Lis, Oana Lis a mers la un moment dat la amanet unde și-a lăsat verigheta, ca să îi cumpere acestuia un scaun cu rotile. A fost un gest atât de mare pentru partenerul ei de viață încât i-a surprins pe mulți. Încă o dată, ea a demonstrat că între ei doi este vorba de iubire pură și nu de un interes, așa cum susțin unii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: