Redactia.ro
Home » TV » Cum trăieşte azi, la 65 de ani, celebrul „Arlechino”, de la TVR. Suferinţa celui care a făcut să râdă mii de copii

Cum trăieşte azi, la 65 de ani, celebrul „Arlechino”, de la TVR. Suferinţa celui care a făcut să râdă mii de copii

mihau gruia sandu

Mihai-Gruia Sandu este unul dintre actorii din vechea generaţie a scenei româneşti. Cu siguranţă, rolul care l-a consacrat pe bărbatul ajuns la 65 de ani este cel al lui „Arlechino”, de la TVR, din anii ’90.

Chiar dacă aproape toata viaţa lui i-a bucurat pe ceilalţi cu personajele interpretate, actorul ascunde o poveste personală tulburătoare.

A stat departe de copii, după divorţ

Mihai-Gruia Sandu a purtat cu el amintirea unei căsnicii eșuate cu Oana Bojescu. Cei doi au divorțat în 2008 și au împreună doi copii, Domnica (22 ani) şi Theodor-Cosma (21 ani), care au rămas în grija mamei. Actorul a fost executat silit pentru neplata pensiei alimentare şi pentru cheltuieli de judecată.

Acum, după ani şi ani, seniorul îşi poate vedea copiii în linişte. Relația cu copiii lui s-a îmbunătățit, pentru că aceștia au crescut. “Cu mama lor nu am revenit la sentimente mai bune, dar ei au crescut şi nu mai au nevoie de permisiune să mă viziteze”, a declarat „Arlechino”.

Duce o viaţă simplă

Mihai-Gruia Sandu a fost surprins, zilele trecute, într-un supermarket din Capitală, de unde a cumpărat butași de magnolie, produse de brutărie și două cutii de biscuiți.

Îmbrăcat în haine închise la culoare, cu masca de protecție încă pe față, preocupat, destul de abătut și concentrat la o convorbire telefonică. Așa l-am surprins pe Mihai-Gruia Sandu, care pare vizibil transformat față de cum l-am văzut în serialul „Sacrificiul”, de acum doi ani. Este ceva mai slab și cu părul mai alb, iar imaginile sunt pe click.ro.

Pentru cei mai tineri, precizăm că, din 1991 și până în 1996, „Arlechino”, difuzată la TVR, a fost cea mai urmărită emisiune pentru copii. Într-un interviu din 2017, actorul mărturisea că încă i se mai cer autografe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: