Redactia.ro
Home » Știri » Cum va fi vremea de Florii. Prognoza actualizată nu aduce vești prea bune pentru perioada următoare

Cum va fi vremea de Florii. Prognoza actualizată nu aduce vești prea bune pentru perioada următoare

Vremea se schimbă complet în România. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Meteorologii nu au vești prea bune pentru perioada următoare. Vremea se va răci considerabil de Florii. Vor fi diferențe de până la 18 grade între zilele de sămbătă și duminica.

Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie a anunțat joi, la Antena 3, cum va fi vremea în perioada următoare.

Vești mai puțin bune pentru vremea de Florii

Elena Mateescu, director ANM, a dezvăluit ce ne aşteaptă din punct de vedere meteorologic în următoarele zile. Potrivit acesteia, vremea se răceşte considerabil în preajma sărbătorilor pascale.

„Până sâmbătă, mai ales în partea de sud, vest, sud-est a țării, vorbim de o vreme deosebit de caldă și dacă astăzi vom conta pe valori de temperaturi maxime de până la 22-23 de grade Celsius, mâine (vineri, 15 aprilie-n.r.) vorbim deja de temperaturi de 25 de grade Celsius. Aceste valori vor rămâne de interes pentru ziua de sâmbătă pentru partea de sud și sud-est a țării, pentru că în jumătatea nordică deja valorile de temperatură vor fi în scădere. Maximele nu vor depăși 14-15 grade Celsius. Va fi mai rece decât ar fi normal pentru a doua decadă a lunii aprilie”, a precizat Elena Mateescu, joi, la Antena 3.

Duminică scad temperaturile în toată țara

Potrivit directorului ANM, vor fi înnorări, mai ales în partea de vest, centru, nord și nord-est a țării, iar duminică valorile de temperaturi vor scădea în majoritatea regiunilor. De asemenea, sunt așteptate precipitații pe arii extinse.

„Săptămâna viitoare va debuta prin valori de temperaturi ce vor caracteriza o vreme rece mai ales în regiunile extracarpatice, pentru că începutul săptămânii și mai ales primele două zile din nou valorile maxime se vor încadra între 3 și 12 grade”, a adăugat Elena Mateescu.

Temperaturi maxime, în intervalul 14-17 aprilie

• Joi, 14 aprilie: 21-22 de grade Celsius;

• Vineri, 15 aprilie: 23-24 de grade Celsius;

• Sâmbătă, 16 aprilie: 22-23 de grade;

• Duminică, 17 aprilie doar 7-8 grade Celsius;

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: