Redactia.ro
Home » Știri » Cum va fi vremea în luna iulie. Meteorologii ANM au emis prognoza pentru următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în luna iulie. Meteorologii ANM au emis prognoza pentru următoarele două săptămâni

Vremea în iulie

Vremea în țara noastră continuă să fie ploioasă și în luna iulie. Începutul lunii iulie o să continue valul de ploi din această lună. Potrivit meteorologilor, luna iunie a fost cea ma ploioasă din ultimii ani, iar acest trend se va continua inclusiv în iulie.

Meteorologii ANM au transmis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Vremea se anunță a fi una caracterizată de precipitații, dar și de temperaturi mai scăzute.

Vremea în Banat

În ultimele zile ale lunii iulie, temperatura se va situa între 25-30 de grade, valorile mai ridicate fiind depistate la finalul acestui interval, adică 29 și 20 iulie. Apoi, vorbim de o răcire accentuată și de scăderea temperaturilor în prima săptămână din iulie.

Valorile termice vor continua să scadă iar în a doua săptămâna din iulie vor fi temperaturi chiar și de 14 grade Celsius.

Vremea în Crișana

Aici nu va mai ploua în ultimele zile ale lunii iunie, iar temperaturile se vor situa între 24-25 de grade Celsius.

Și aici vremea va suferi un proces de răcire, iar temperaturile vor scădea simțitor.

Vremea în Transilvania

Temperaturile vor crește în perioada următoare, dar apoi ele vor scădea brusc. Instabilitatea atmosferică va deveni accentuată după 25 iunie.

În prima săptămâna din iulie temperaturile vor fi de până la 24 de grade.

Vremea în Maramureș

După data de 30 iunie, vremea începe să se răcească treptat. Maximele primei săptămâni din iulie se vor situa în jurul valorii de 24 de grade Celsius.

Minimele vor fi de circa 13 grade Celsius.

Vremea în Moldova

În Moldova, vremea se va încălzi ușor în ultimele zile din iunie. Apoi, în iulie temperaturile încep să scadă. Astfel, media regională de temperatură va fi de 26 de grade Celsius.

Vremea în Muntenia

Sfârșitul lunii iunie vine cu temperaturi foaarte mari, de până la 30 de grade Celsius. Ulterior, vremea se va răci ușor, iar mercurul din termometre va arăta circa 28 de grade.

Vremea în Dobrogea

După 27 iunie, vremea începe să se încălzească treptat. Astfel, valorile termice vor ajunge la 27 de grade Celsius. De asemenea, este posibil să apară instabilitatea atmosferică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: