Redactia.ro
Home » Știri » Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Când se va încălzi

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Când se va încălzi

Vremea din ultimele zile este marcată de ploi, dar în următoarea perioadă se va încălzi și ne vom bucura, curând, de soare. Iată ce spun meteorologii despre temperaturile din zilele ce urmează, pentru fiecare regiune a țării în parte. 

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Când se va încălzi

ANM a emis o nouă prognoză meteo pentru următoarele două săptămâni. Dacă în primele zile ale intervalului vom avea parte de o vreme răcoroasă, ulterior se va încălzi. Temperaturile vor oscila între 25 și 27 grade Celsius, ceea ce înseamnă că ne vom putea bucura pe deplin de soare. Iată ce spun meteorologii despre fiecare regiune a țării în parte!

Banat

În Banat, mâine, 1 iunie, va fi o vreme destul de răcoroasă, cu temperaturi neobișnuite pentru această perioadă. Cele maxime vor fi de aproximativ 18 grade Celsius, iar cele minime de 8 grade. Dar, de pe data de 2 iunie, vremea va intra într-un proces de încălzire. Astfel că, în intervalul 5-13 iunie, maximele termice vor fi de 25…26 de
grade Celsius, iar a cele minime de 13 grade. Pe arii mai extinse se vor semnala ploi, în intervalul 6 – 13 iunie.
iunie.

Crișana

Și în Crișana intervalul va debuta cu o  vreme răcoroasă.  Ziua, vor fi temperaturi între 7- 19 grade Celsius, iar seara vor fi între  7-8 grade Celsius , în medie. În intervalul 6 – 13 iunie se va încălzi și vor fi temperaturi de 24…25 de grade maxime, iar  minime de 12…13 grade. Ar mai putea ploua în perioada 8 și 13 iunie.

Transilvania

Vremea aici va fi destul de rece până pe data de 2 iunie, temperaturile maxime atingând 15…16 grade și minime de 6…7 grade.  Între 3 și 5 iunie va apărea soarele și se  va încălzi treptat, astfel încât, în intervalul 6 – 13 iunie temperaturile vor fi cele normale . Ziua, temperaturile vor fi între de 22…24 de
grade, iar seara se va ajunge la 11 grade. Și aici ar mai putea ploua între 8 și 12 iunie.

Maramureș

În primele 4 zile ale intervalului de prognoză, vremea va fi răcoroasă atât ziua, cât și noaptea, atingându-se  valori termice maxime de 16…18, iar minime de  6…7 grade. În intervalul 5 – 13 iunie temperaturile vor fi cele normale pentru iunie,de 23…24 de grade. În intervalul 8 – 13 iunie, vor fi ploi slabe, pe arii mai restrânse.
și între 4 și 7 iunie

Moldova

În zona Moldovei, vremea va fi puțin mai rece până pe data de 3 iunie. Până la această dată, temperaturile diurne vor fi de 15 și 18 grade, iar cele nocturne vor fi de 8…9 grade. Spre sfârșitul acestei săptămâni se va încălzi, cu maxime termice de 20…22 de grade. A doua  săptămână va fi caracterizată de un regim termic apropiat de normal, vor fi temperaturi medii de 23…25 de grade și minime de 12…13 grade. Spre finalul cele de a doua săptămâni, vor mai fi ploi slabe, pe spații mai mici.

Dobrogea

Vremea va fi rece în primele zile, cu temperaturi maxime medii de 16…18 grade și minime în medie de 10…12 grade. La sfârșitul săptămânii se va încălzi cu temperaturi de 21…22 de grade ziua, iar noaptea vor fi  13…14 grade. Ulterior, în cea de-a doua săptămână, temperaturile se vor apropia de maxima normală de 22…24 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade. Local se vor mai cumula cantităţi de apă însemnate și unele averse slabe.

Oltenia

Până pe data de 2 iunie, temperaturile maxime vor de 18…20 de grade, dar ulterior se va încălzi, mai exact, de pe data de 5 iunie, când vor fi temperaturi de 25…26 de grade. În a doua săptămână se va răcori, înregistrându-se temperaturi de 8…9 grade.

Muntenia

Până pe data de 3 iunie va fi destul de rece, dar mai apoi va apărea soarele și se va încălzi cu temperaturi de 22…20 de grade ziua, iar seara 8…11 grade. De pe data de 8 iunie, va fi o instabilitate atmosferică.

La munte

În primele 4 zile vremea de la muunte va fi rece, cu maxime termice de 7 și 10 grade și minime de 0…4 grade. În a cincea zi a intervalului, se va încălzi cu temperaturi de 14…17 grade. Va mai fi și instabilitate atmosferică în zonele de înaltă altitudine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: