Redactia.ro
Home » Știri » Cum va fi vremea în următoarele zile! Temperaturile vor continua să scadă

Cum va fi vremea în următoarele zile! Temperaturile vor continua să scadă

Cum va fi vremea în următoarele zile! Temperaturile vor continua să scadă

Cum va fi vremea în următoarele zile! Până sâmbătă, vremea se menține foarte rece pentru această perioadă, iar precipitațiile apar în multe zone.

Cum va fi vremea în următoarele zile! Temperaturile vor continua să scadă

Cum va fi vremea în următoarele zile! Duminică mai scăpăm de ploi, iar temperaturile ajung la valori normale. Joi se mai răcește puțin, iar maximele nu mai trec de 15 grade Celsius. În jumătatea sud-estică prindem atmosferă închisă, o să plouă și se vor strânge cantități mari de apă. În rest vedem și soarele, iar ploile apar pe arii restrânse.

În Dobrogea și Bărăgan avem atmosferă mohorâtă. O să plouă destul de mult și se vor strânge peste 25-30 de litri de apă pe metru pătrat. Se mai răcește față de ieri, iar spre seară, în zona Dobrogei se pornește vântul, cu viteze mai mari pe litoral.

Și în Moldova sudică și în nordul Munteniei vremea se menține rece pentru acest moment al anului. Cerul rămâne acoperit pe tot parcursul zilei, iar ploile vor fi consistente și vor lăsa în urmă cantități însemnate de apă.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, în zonele de câmpie se anunță o zi însorită, însă la munte se adună norii și o să plouă sau o să cadă lapoviță, iar la altitudini mari va ninge. Temperaturile se opresc la valori modeste pentru acest moment al anului și vor fi cel mult 13 grade.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș zărim și soarele printre nori, însă apar și câteva reprize de ploaie, pe arii restrânse. Maximele se mențin la valori similare cu cele de ieri și se vor atinge 13 grade, în zona Satu-Mare.

În ținuturile vestice prindem scurte momente însorite. Și pe aici o să plouă și se face mai frig decât ieri, când s-au înregistrat 13-14 grade. Joi temperaturile nu trec de 10-11 grade.

În Transilvania găsim vreme închisă și neobișnuit de rece pentru dată din calendar, în special în depresiuni. Cerul va fi mai mult noros, va ploua, iar la munte o să cadă lapoviță. Pe creste vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă.

În Oltenia avem cam aceeași situație: nu prea vedem soarele, o să plouă, iar temperaturile mai pierd câteva grade față de ziua trecută.

Înnorările persistă și în ținuturile sudice, pe unde ploile vor fi abundente și vor lăsa în urmă peste 25-30 de litri de apă pe metru patrat. Se mai răcește față de miercuri, iar joi nu vor fi mai mult de 9-10 grade Celsius, valori cu mult sub normalul perioadei.

Vremea în București

În București urmează încă o zi tare neplăcută și foarte rece. Cerul rămâne acoperit, o să plouă destul de mult, iar la amiază nu vor fi mai mult de 10-11 grade. La noapte ploile continuă, iar minima atinge 6 grade Celsius.

La munte prindem vreme mohorâtă și deosebit de rece. Precipitațiile apar mai ales în masivele sudice, pe unde o să fie ploi și lapoviță, dar la altitudini mari predomină ninsorile se se va depune strat de zăpadă.

Începem cu Bucureștiul, pe unde urmează încă o zi tare neplăcută și foarte rece. Nu vedem deloc soarele, va ploua destul de mult, iar la amiază nu vor fi mai mult de 11 grade. Înnorările persistă și vineri, când se face puțin mai rece decât joi și vor fi doar 10 grade. Ploile continuă, iar vântul se întețește și va spori senzația de frig.

Vremea nu se schimba nici în weekend, dar parcă se încălzește puțin. Sâmbăta vor fi 13 grade, însă cerul va fi noros și o să plouă. Duminică mai scăpam de ploi, însă cerul rămâne acoperit, iar vântul va fi activ. Temperatura mai crește puțin, iar după prânz se vor înregistra 16 grade.

La munte prindem vreme mohorâtă și deosebit de rece. Precipitațiile apar mai ales în masivele sudice, pe unde o să fie ploi și lapoviță, dar pe creste predomină ninsorile se se va depune strat de zăpadă. Vineri se anunță o zi destul de însorită și doar în Carpații Meridionali și de Curbură se adună norii și o să plouă, pe spații mici. În zonele înalte vorbim, în continuare, de ninsori și lapoviță.

Sâmbătă norii se înmulțesc în special în masivele sudice și estice. În Meridionali apar câteva ploi slabe, iar la altitudini mari, trecător, o să cadă lapoviță. Duminică înnorările persistă în Meridionali, pe unde s-ar putea să mai picure trecător. În restul zonei montane iese soarele și se mai încălzește puțin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: