Redactia.ro
Home » Tehnologie » Cum vor arăta noile Iphone, de peste 5 ani? Un nou patent înregistrat de Apple ne arată o schimbare majoră!

Cum vor arăta noile Iphone, de peste 5 ani? Un nou patent înregistrat de Apple ne arată o schimbare majoră!

Apple

Compania Apple are planuri mari în ceea ce privește noul telefon al companiei. Este foarte posibil să avem un iPhone făcut complet din sticlă. Iată ce așteptări ar trebui să avem și ce inovații a introdus Apple.

Noul telefon Apple va fi complet din sticlă

Potrivit unui brevet al Apple, compania dorește să realizeze primul său telefon complet din sticlă.  De altfel, compania explică faptul că sticla a fost utilizată întotdeauna, doar că de această dată ei doresc să o folosească pentru toate suprafețele, și nu doar pentru partea din față.

„În mod convențional, sticla a fost utilizată în astfel de dispozitive pentru a oferi o fereastră transparentă pe un ecran tactil pe partea frontală a dispozitivului. Totuși, aici sunt descrise dispozitivele electronice cu carcase care utilizează sticlă pentru a defini mai multe laturi ale carcasei … În astfel de cazuri, carcasa poate părea perfectă din punct de vedere vizual și tactil, astfel încât întreaga carcasă poate părea formată dintr-un singur bucată de sticlă (chiar dacă poate fi formată din mai multe bucăți separate atașate împreună)” arată brevetul Apple.

Următorul iPhone va fi complet din sticlă

Apple spune că dacă telefonul va fi complet din sticlă, diverse funcții pot fi facilitate. Un exemplu dat de Apple în acest sens este că telefonul sau anumite părți din el pot deveni transparente.

„Carcasele cu sticlă care definesc mai multe laturi ale carcasei pot facilita sau permite numeroase funcții și utilizări suplimentare care nu sunt realizate cu carcasele convenționale. De exemplu, spatele din sticlă și fețele din sticlă pot fi transparente, permițând dispozitivului electronic să includă afișaje suplimentare care pot fi vizualizate prin părțile laterale și / sau din spate. sensibil la forță folosind sisteme de detectare a forței și / sau tactilă, transformând efectiv suprafețele laterale și posterioare în dispozitive de intrare suplimentare sau suprafețe cu care un utilizator poate interacționa pentru a controla dispozitivul electronic”, se arată în document.

O altă nouătate în ceea ce privește noul telefon Apple este aceea că „pictogramele [pot fi permise] să se deplaseze pe mai multe suprafețe atunci când sunt glisate și chiar pot … să apară ca o interfață de utilizator asemănătoare unei panglici care se înfășoară în jurul dispozitivului”, după cum arată Apple.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: