Redactia.ro
Home » Știri » Cum vor arăta sărbătorile de iarnă. Reguli stricte de Crăciun și Revelion 2020

Cum vor arăta sărbătorile de iarnă. Reguli stricte de Crăciun și Revelion 2020

Cum vor arăta sărbătorile de iarnă

Veste tristă pentru români! Sărbătorile de iarnă de anul acesta vor fi foarte seci, fără dans de Crăciun și fără îmbrățișări de Revelion. Managerii de hotel se așteaptă la cei mai rău în perioada sărbătorilor de iarnă.

Cum vor arăta sărbătorile de iarnă. Reguli stricte de Crăciun și Revelion 2020

Managerii de hotel se așteaptă ca sărbătorile de iarnă cu totul și cu totul diferite față de anii trecuți. Cu siguranță, oamenii nu vor uita acest sfârșit de an și vor intra în anul 2021 cu o anumită teamă.

Anul 2020 a fost unul diferit și prin de surprize pentru întreaga lume.Pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga planetă și a schimbat milioane de vieți.De Crăciun, oamenii nu mai pot dansa în hore, iar de Revelion îmbrățișările nu vor mai avea loc. Regulile vor fi stricte, spre deosebire de anul trecut când oamenii s-au dezlănțuit în toate părțile țării și s-au distrat până dimineață, s-au îmbrățișat și au dansat cu foc.

Ei bine, anul acesta, lucrurile vor sta diferit. Pentru a ne proteja de infectarea noului virus, trebuie să respectăm regulile de protecție.

Reacția unei turiste când a aflat de restricțiile impuse

După ce a aflat că de sărbătorile de iarnă, vor fi reguli impuse, o turistă a declarat că nu va mai merge în nicio locație, ci va rămâne acasă, unde se poate desfășura cum dorește.

Potrivit Știrile Protv, un complex turistic din Bran a rezervat în proporție de 30% pentru sărbătorile de iarnă. Tarifele acestuia pornesc de la 1.000 de lei de persoană pentru patru nopți de Crăciun și 1.500 de lei pentru Revelion.

Ne gândim la tot ce putem face în funcţie de ceea ce ni se permite, ca de exemplu activităţi afară în aer liber, un cadru muzical în interior specific cabanelor de munte, cum suntem noi aici”, a declarat managerul complexului turistic.

Totodată, la Păltiniș, porcul de Crăciun va fi trimis pe bucăți, direct în farfuriile invitaților aduse de ospătari la mese. Majoritatea hotelurilor din țară nu au stabilit încă prețurile finale pentru pachetele de sărbători, acestea fiind anunțate după ce apar noi restricții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: