Redactia.ro
Home » Știri » Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei

Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei

GALERIE FOTO (2) Florin Ristei si Naomi Hedman.

Naomi Hedman și Andrew Barabancea formează cel mai nou cuplu din showbiz, stârnind curiozitatea fanilor după ce s-au afișat împreună pe rețelele de socializare în ipostaze romantice. Naomi, cunoscută drept fosta iubită a cântărețului Florin Ristei, pare să-și fi găsit din nou fericirea alături de fiul Ozanei Barabancea, Andrew, cei doi fiind văzuți împreună în mai multe fotografii și videoclipuri.

Naomi Hedman și Andrew Barabancea, noul cuplu surpriză al momentului

După aproape un an de la despărțirea de Florin Ristei, Naomi Hedman a început o nouă relație cu Andrew Barabancea. Fiul Ozanei Barabancea, cunoscut pentru prezența sa în lumea artistică și pentru pasiunea sa pentru muzică, a făcut publice imagini alături de Naomi pe rețelele de socializare. Cei doi au fost văzuți împreună în diverse locații, inclusiv la un muzeu din București, unde s-au fotografiat în ipostaze care au sugerat apropierea lor.

Naomi și Andrew nu s-au ferit să își facă publică relația, postând atât fotografii, cât și videoclipuri care au atras imediat atenția fanilor. Întoarcerea lui Naomi în România a fost remarcată după o perioadă petrecută în Londra, iar timpul petrecut alături de Andrew a stârnit speculații cu privire la noua lor poveste de dragoste.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Naomi Hedman a fost într-o relație cu Florin Ristei, iar despărțirea lor, confirmată în februarie 2023, a fost o surpriză pentru mulți. Cei doi s-au separat din cauza distanței, după ce Naomi s-a întors în Marea Britanie. Florin a vorbit deschis despre despărțire, mărturisind că relația nu a putut fi menținută la distanță, deși amândoi și-ar fi dorit să funcționeze.

”S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora, din motive independente, e nasol. O să o sun după ce terminăm aici, că mi-e dor de ea”, a declarat Florin Ristei, pe Youtube.

Un nou început pentru Naomi Hedman și Andrew Barabancea

După despărțirea de Florin Ristei, Naomi a petrecut o perioadă în Londra, dar acum pare să fi găsit din nou dragostea în România. Relația cu Andrew Barabancea a atras rapid atenția publicului, mai ales datorită notorietății familiei lui Andrew. Ozana Barabancea, mama acestuia, este o cântăreață și personalitate TV bine cunoscută, iar familia sa este deja familiarizată cu lumina reflectoarelor.

Cei doi tineri par să fie compatibili și să se bucure de compania reciprocă, așa cum reiese din postările lor comune. Deși relația lor este încă la început, reacțiile fanilor au fost în mare parte pozitive, mulți exprimându-și sprijinul pentru noul cuplu. Naomi și Andrew au preferat să nu facă declarații oficiale despre relația lor, dar gesturile și momentele împărtășite pe rețelele de socializare vorbesc de la sine.

Având în vedere că amândoi au fost implicați în relații anterioare cunoscute, Naomi și Andrew știu că atenția publicului poate aduce atât avantaje, cât și provocări. Cu toate acestea, își trăiesc povestea de dragoste fără rețineri, bucurându-se de timpul petrecut împreună și împărtășind momente cu fanii lor. Rămâne de văzut cum va evolua relația dintre Naomi Hedman și Andrew Barabancea, dar, deocamdată, ei par să fie fericiți și entuziasmați de noua lor poveste de iubire.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: