Redactia.ro
Home » Stil de viață » Curățarea covorului cu bicarbonat de sodiu. Cum se pregătește soluția

Curățarea covorului cu bicarbonat de sodiu. Cum se pregătește soluția

bicarbonat de sodiu covor

Bicarbonatul de sodiu poate fi o soluție-minune pentru casa ta. Pe lângă faptul că este bun pentru frumusețea ta, fiindcă îl poți folosi drept scrub, dar și pentru albirea dinților, bicarbonatul este un ajutor de nădejde și în ceea ce privește curățenia casei tale.

Cum să cureți covoarele folosind bicarbonat de sodiu

De fiecare dată este bine să alegem să folosim produsele naturale, pentru că cele din comerț nu numai că nu dau randamentul de care avem nevoie pentru a face covorul să arate impecabil, dar conțin și diferite substanțe toxice care nu ne fac bine pentru sănătate.

De aceea, este bine să ne îndreptăm spre produsele naturale, pentru că așa știm cu siguranță că sănătatea noastră nu va fi afectată și există și acea satisfacție că ai reușit ceva cu propriile mâini.

De asemenea, această soluție este și mai ieftină. Mai ales dacă folosești bicarbonatul de sodiu, vei cheltui doar câțiva lei, un chilipir!

Proprietățile sale de absorbție și curățare fac din bicarbonatul de sodiu un aliat pentru gospodinele ce vor să își curețe locuința ieftin și rapid.

Rețete cu bicarbonat de sodiu pentru curățarea covorului

Pentru a elimina petele de pe covor, avem nevoie de 1 lingură de bicarbonat de sodiu, 1/3 pahar de oțet, apă fierbinte şi 1 lingură de detergent.

Dacă aveți un pulverizator, puteți să puneți amestecul în acesta. Dacă nu, vă puteți folosi foarte ușor de un lighean și să faceți acolo compoziția. Pune-ți câte puțin pe covor și frecați cu o perie până ajungeți la rezultatul dorit.

Dacă aveți o pată enervantă pe covor, atunci cu sigurnață aveți nevoie să încercați această rețetă cu bicarbonat. Puneți două linguri peste pată, se freacă cu o perie și apoi se pune oțet, mai exact 125 de ml.

Dacă folosiți bicarbonat, este bine să știți că acesta îndepărtează și mirosurile neplăcute.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: