Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum scoți petele de pe haine cu bicarbonat de sodiu. Trucul care dă rezultate rapid

Cum scoți petele de pe haine cu bicarbonat de sodiu. Trucul care dă rezultate rapid

Bicarbonat de sodiu

De multe ori ne confruntăm cu pete pe haine pe care nu le mai putem scoate, dar cu ajutorul bicarbonatului, acestea nu vor mai reprezenta o problemă.

Citește mai jos cum acționează acest ingredient miraculos asupra petelor de pe haine și cum trebuie folosit.

Cum scoți petele de pe haine cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este ingredientul miraculos care acționează împotriva petelor de pe hainelor, în special de pe cele albe.

Acest ingredient este mult mai bun decât detergenții speciali de curățat pentru haine. Așadar, petele de grăsime sau de ulei, acestea se scot cu ajutorul bicarbonatului, care se presară pe pata respectivă și se lasă să se acționeze între 5 și 10 minute.

Apoi se adaugă detergent de rufe și se spală ușor. Totodată, pentru a curăța petele de cafea sau de mâncare trebuie înmuiate hainele în soluția de bicarbont de sodiu și detergent și să-l lași să se acționeze peste noapte.

În cazul în care rezultatele nu sunt cele dorite, se poate amesteca bicarbonatul de sodiu cu pasta de dinți și se aplică încă o dată pe locul în care se afla pata.

Bicarbonatul de sodiu are capacitatea de a pătrunde foarte rapid în țesături și de a îndepărta petele și murdăria. Ingredientul poate fi folosit și împotriva petelor de pe hainele albe, dar și de pe hainele colorate.

Mai mult, acest ingredient are capacitatea de a scoate și mirosurile neplăcute din haine și petele galbene.

Oțetul, ingredientul minune care scoate orice pată de pe haine

Un alt ingredient care face minuni în cazul petelor, este oțetul. Acesta este un agent foarte bun pentru îndepărtarea petelor de pe haine. Așadar, se amestecă o linguriță de oțet în mai multe căni și se toarnă lichidul peste pată, apoi se spală ușor petele de pe haine, iar ușor ușor acestea vor fi eliminate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: