Redactia.ro
Home » Stil de viață » Curățenia de Paște cu un singur ingredient! Praful care îți lasă toată casa lună

Curățenia de Paște cu un singur ingredient! Praful care îți lasă toată casa lună

Curățenia de Paște cu un singur ingredient! Praful care îți lasă toată casa lună

Toată lumea se pregătește intens de primăvară și, așa cum obișnuim, începem și curățenia de Paște. Mai este puțin până la Învierea Domnului, pe care trebuie să o primim în casele noastre impecabil. Ne-am gândit să prezentăm cum poți reuși să îți faci locuința lună cu un singur ingredient, pe care sigur îl ai prin bucătărie.

Ingredientul care curăță toată casa

Există un ingredient-minune, universal, cu care poți curăță orice zonă din casă sau orice alt obiect, chiar și vasele pline de murdărie și arsură. Costă aproximativ doi lei și a devenit cel mai bun prieten al unui om în ultima perioadă, de când i-au fost descoperite numeroasele funcții. Ne-am săturat să dăm bani mulți pe produse de curățare care nu dau randament și mai sunt și toxice.

Există un praf care le înlocuiește cu ușurință pe toate și oferă rezultate sigure fie că vorbim despre curățarea vaselor de grăsime sau arsură, fie despre îndepărtarea petelor, mirosurilor neplăcute sau desfundarea țevilor. Este vorba despre bicarbonatul de sodiu care are un preț extrem de mic, dar o eficiență foarte mare. Este util mai ales acum, când încep pregătirile de Paște și avem atâtea de făcu.

Poți folosi combinația de apă cu bicarbonat de sodiu pentru a scoate petele de pe haine sau jucăriile copiilor, dar și pentru a curăța suprafețele murdare, cu un miros neplăcut. În plus, desfundă țevile și poate înlocui chiar și balsamul de rufe, lăsând acestora un miros plăcut și fresh, ca de haine noi.

Cum ne organizăm pentru curățenia de Paște

Primăvara este cel mai indicat moment în care să faci curățenie, pentru că am scăpat de ninsori, vreme rea și ne putem desfășura în liniște. Ca să facem totul organizat, indicat ar fi să începem cu o listă de verificare. Scrie tot ce trebuie să faci înainte de a începe curățenia și bifează fiecare pas, pe măsură ce îl parcurgi.

Începe cu cele mai murdare zone. De cele mai multe ori, bucătăria și baia sunt cel mai greu de curățat, pentru că aici pot apărea și depuneri de calcar, spre exemplu.

Folosește produse de curățare naturale. În loc să folosești produse de curățare cu substanțe chimice, încearcă să optezi pentru ingrediente pe care le ai prin Bucătărie cum ar fi oțetul sau lămâia. Aceste produse sunt mai sănătoase pentru tine și pentru mediul înconjurător.

Folosește o periuță de dinți veche pentru curățarea zonelor greu accesibile. Aceasta poate fi foarte utilă pentru curățarea zonelor greu accesibile, cum ar fi grilele de ventilație, robinetele și alte zone mici.

Un aparat de curățat cu aburi poate fi un instrument excelent pentru curățarea suprafețelor, cum ar fi covoarele și canapelele. Curățarea cu aburi îndepărtează murdăria și bacteriile fără a fi nevoie să folosești produse de curățare chimice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: