Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ingredientul-minune, care înlocuiește odorizantele de cameră. Trucul ieftin, pe care puțini îl știu

Ingredientul-minune, care înlocuiește odorizantele de cameră. Trucul ieftin, pe care puțini îl știu

Există un ingredient-minune, pe care îl folosim în numeroase scopuri. Se pare că a mai fost descoperit o utilizare a acestuia, care ne scutește de cheltuieli. Mai exact, îl putem folosi drept odorizant de cameră, fiind capabil să elimine cele mai neplăcute mirosuri din casă. Iată despre ce este vorba.

Ingredientul care ne împrospătează camera

Nu mai este un secret că există o mulțime de trucuri interesante pentru curățenie, pentru înfrumusețarea camerei. Ei bine, află că a mai fost descoperit un truc extrem de util, care ne ajută să avem o casă parfumată și curată într-un timp foarte scurt, dar și fără prea multe cheltuieli.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bicarbonatul de sodiu poate fi folosit într-o mulțime de moduri. Ei bine, interesant este că acest ingredient ieftin, ușor de găsit, poate înlocui chiar și odorizantele de cameră. Nu vei mai fi nevoit să dai banii pe soluțiile din comerț și să testezi o mulțime de arome până să o găsești pe cea care se pliază perfect pe gusturile tale.

Citește și: Cum îți speli geamurile cu bicarbonat de sodiu. Vei renunța la soluțiile din magazine

Unele dintre odorizantele din comerț sunt și extrem de costisitoare, dar și foarte nocive, din cauza substanțelor chimice și aromelor pe care le conțin. De multe ori, ele nici nu sunt suficient de concentrate și nu dau rezultate.

Soluția cu bicarbonat de sodiu, care elimină orice miros

Bicarbonatul este foarte benefic și interacționează direct cu particulele de miros și le neutraliează în doar câteva minute. Mai exact, nu maschează aromele neplăcute, ci le elimină complet din casă.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci două căni de apă caldă cu ⅛ cană de bicarbonat de sodiu și ½ cană de zeamă de lămâie. Această soluție se toarnă într-o sticlă tip spray și se amestecă foarte bine, iar tot ce îți mai rămâne de făcut este să pulverizezi prin casă, în locurile în care simți că aerul nu mai este proaspăt. În doar câteva ore, aerul va deveni mai proaspăt și mirosurile pe care ai vrut să le extermini nu vor mai reapărea niciodată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: