Redactia.ro
Home » Știri » Pune bicarbonat de sodiu pe haine ca să vezi ce se întâmplă. Efectul o să te convingă că merită să mai faci asta

Pune bicarbonat de sodiu pe haine ca să vezi ce se întâmplă. Efectul o să te convingă că merită să mai faci asta

Pune bicarbonat de sodiu pe haine ca să vezi ce se întâmplă. Efectul o să te convingă că merită să mai faci asta

Iată ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu pe haine. Efectul o să te convingă că merită să mai faci asta.

Pune bicarbonat de sodiu pe haine ca să vezi ce se întâmplă. Efectul o să te convingă că merită să mai faci asta

Destul de ieftin ca preț, nelipsitul bicarbonat de sodiu poate avea multiple întrebuițări. Versatilitatea de care dă dovadă îl poate transforma și într-un produs de curațare excelent pentru bucătărie, iar lucrurile nu se opresc aici. De pildă, o linguriță de bicarbonat de sodiu dizolvat într-un pahar cu apă e o soluție garantată de calmare a arsurilor la stomac. Iată și alte întrebuințări.

Bicarbonatul de sodiu acționează miraculos asupra petelor greu de scos de pe haine, în special de pe cele albe, dacă știi cum să îl folosești.

Acest ingredient este mult mai bun decât detergenții speciali de curățat pentru haine, susțin unii oameni, așadar, petele de grăsime sau de ulei se scot cu ajutorul bicarbonatului de sodiu, care se presară pe pata respectivă și se lasă să se acționeze între 5 și 10 minute. Pasul următor este să adaugi și puțin detergent de rufe, apoi obiectul vestimentar se spală. Totodată, pentru a curăța petele de cafea sau de mâncare trebuie înmuiate hainele în soluția de bicarbont de sodiu și detergent și să o lași să se acționeze peste noapte.

În cazul în care rezultatele nu sunt cele dorite, se poate amesteca bicarbonatul de sodiu cu pastă de dinți și se aplică încă o dată pe locul în care se afla pata. Bicarbonatul de sodiu poate pătrunde foarte rapid în țesături și îndepărtează petele și murdăria. Mai mult, acest ingredient are capacitatea de a scoate și mirosurile neplăcute din rufe.

Oțetul, un alt produs care scoate orice pată de pe haine

Un alt ingredient care face minuni în cazul petelor este oțetul. Iată cum poți folosi oțetul când ai o pată pe o haină de care nu mai scapi.

Se amestecă o linguriță de oțet în mai multe căni și se toarnă lichidul peste pată, apoi se spală ușor haina respectivă până când aceasta este eliminată complet.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: