Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum îți speli geamurile cu bicarbonat de sodiu. Vei renunța la soluțiile din magazine

Cum îți speli geamurile cu bicarbonat de sodiu. Vei renunța la soluțiile din magazine

bicarbonat geamuri

19Bicarbonatul de sodiu este un ajutor de nădejde pentru casa noastră și este, în același timp, o soluție mai ieftină pentru diferitele probleme de curățenie pe care le avem în locuință.

Bicarbonatul de sodiu, perfect pentru casa ta

Întrebuințările lui sunt nenumărate, așa că este bine să avem mereu în casă măcar câteva pachete de bicarbonat de sodiu, mai ales că el costă doar câțiva lei.

Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru multe scopuri, inclusiv pentru ritualurile tale de frumusețe. Este deja binecunoscut că bicarbonatul de sodiu este bun pentru albirea dinților sau pentru alte întrebunițări cosmetice.

Bicarbonatul poate fi folosit pentru curățarea covoarelor, dar este la fel de bun și pentru curățarea ferestrelor.

Inclusiv bunicile noastre aveau acest truc la îndemână, pentru că el este cunoscut de mulți ani și folosit de mii de gospodine. Bicarbonatul este secretul oricărei bucătării.

Ce se întamplă dacă pui o lingura de bicarbonat de sodiu la geamuri si astepti cateva ore

Dar iată și un truc simplu si eficient care te ajuta sa scapi de o problema des intalnita în casele mai tuturor românilor.

Atunci cand ajung sa intre in locuinte, furnicile devin o adevarata pacoste si cu greu mai poti scapa de ele. Poti rezolva insa aceasta neplacere folosind bicarbonat de sodiu.

Tot ce trebuie sa faci este sa presari cate o lingura de bicarbonat de sodiu la geamuri si la pragurile usilor de la intrarea in casa.
Asteapta cateva ore si vei vedea ca furnicile nu isi vor mai face drum prin acele locuri.

Bicarbonatul de sodiu este un insecticid foarte bun iar marele lui atu este ca nu este toxic nici pentru oameni, nici pentru animale, asa ca il poti folosi cu incredere in gospodarie.

Cum îți speli geamurile cu bicarbonat de sodiu. Vei renunța la soluțiile din magazine

Dacă vrei să renunți la soluțiile costisitoare din magazine și să ai geamuri imaculate, atunci tot ce ai de făcut este să cauți bicarbonatul de sodiu în cămară și să prepari acest amestec. Mai ai nevoie de apă călduță și de oțet.

Pune cana de apă într-un recipient special cu pulverizator, pentru a-ți fi mai ușor să termini rapid curățenia. Apoi adaugă și o lingură de bicarbonat de sodiu și o lingură de oțet. Soluția ta pentru curățarea geamurilor este gata!

Pulverizează de câteva ori, iar apoi poți sterge cu o cârpă. Rezultatul va fi chiar mai mult decât te așteptai! Ferestrele vor străluci de atâta curățenie.

Bicarbonatul de sodiu nu este un aliat de necombătut în ceea ce privește curățenia din dormitor, dar el este bun și pentru bucătărie. De exemplu, dacă ai un cuptor plin de grăsime, atunci poți folosi o soluție din bicarbonat și apă și îți poți lua adio de la pete!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: