Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar 1 iulie 2020. Aproape toate monedele europene, în scădere

Curs valutar 1 iulie 2020. Aproape toate monedele europene, în scădere

curs valutar

Curs valutar 1 iulie 2020. Veste bună pentru toți românii care au credite în valută. Aproape toate monedele europene sunt în scădere. Inclusiv euro a înregistrat valori mai mici decât în sesiunea precedentă stabilită de Banca Națională a României. La fel, același caz se aplică și pentru francul elvațian și lira sterlină.

Curs valutar pentru principalele monede europene

Banca Națională a României a stabilit cursul pentru principalele monede europene. Astfel, se poate vedea că acestea sunt în scădere față de sesiunea precedentă a BNR. Pentru prima dată după mult timp, euro este în scădere.

Curs valutar pentru euro 1 iulie 2020

Veste bună pentru toți românii care au credite în euro. Moneda europeană este în scădere pentru prima dată după mult timp. După o perioadă în care a crescut constant, ziua de marți a fost cea în care euro a înregistrat o valoare mai mică. Datele BNR se vor actualiza în jurul orei 13, dar până atunci vom lua în considerare datele din sesiunea precedentă, adică cea de marți.

1 euro-4,8372

Curs valutar pentru dolarul american 1 iulie 2020

Dolarul american este singura monedă europeană care se află în creștere. Potrivit ultimei sesiuni înregistrate, moneda americană a crescut cu 0.0245. Astfel, marți un euro a fost cotat la 4.3233, în creștere față de valoarea sa de luni.

1 dolar-4,3114

Curs valutar pentru francul elvețian 1 iulie 2020

Un franc elevețian a ajuns la valoarea de 4.5393. La fel ca toate celelalte monede europene, și francul elvețian este în scădere față de sesiune precedentă stabilită de Banca Națională a României. Scăderea înregistrată a fost de 0.0053 de lei.

1 franc elvetian-4,5490

Curs valutar pentru lira sterlină 1 iulie 2020

Și lira sterlină urmează trendul descendent pe care l-au luat toate monedele europene. Astfel, o liră sterlină a fost cotată de Banca Națională a României la 5.3020 lei. Scăderea înregistrată a fost de 0.0006 lei.

1 liră sterlină-5,3459

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: