Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar 30 iunie. Euro este aproape de un nou maxim istoric

Curs valutar 30 iunie. Euro este aproape de un nou maxim istoric

curs valutar

Curs valutar 30 iunie. Din păcate pentru românii care au credite în moneda europeană, aceasta este iarăși în creștere. Nu se poate spune, însă, același lucru despre restul mondelor europene, care sunt toate în scădere, potrivit cursului Băncii Naționale a României.

Curs valutar pentru principalele monede europene

Monedele europene sunt aproape toate în scădere, față de sesiunea precedentă stabilită de BNR. Dolarul american, lira sterlină, francul elvețian sunt toate în scădere. Spre deosebire de acestea, euro este în creștere și mai mult decât atât aproape a atins un nou nivel record.

Curs valutar pentru euro 30 iunie 2020

Euro se află în creștere și de această dată. Pentru a stabilit datele pentru un euro, vom lua în considerare datel BNR din ziua precedentă, adică luni. Cursul valutar pentru un euro se va schimba după ora 13, când Banca Națională va publica noile valori. Astfel, în sesiunea de luni, un euro avea valoarea de 4.8439. Față de ziua precedentă, creșterea unui euro este 0.0018.

1 euro-4,8423

Curs valutar pentru dolarul american 30 iunie 2020

Un dolar american valorează 4.2988 de lei. Valoarea acestuia este în scădere față de sesiunea precedentă. La fel ca toate celelalte monede europene, moneda americană este în scădere. Astfel, se poate observa că un dolar american s-a micșorat cu 0.0153 lei.

1 dolar-4,3233

Curs valutar pentru francul elvețian 30 iunie 2020

Francul elvețian este în scădere, iar valoarea înregistrată în sesiunea precedentă a BNR a fost de 4.5446. Se poate observa, astfel, că francul elvețian a intrat pe o pantă descendentă, la fel ca toate monedele europene.

1 franc elvețian-4,5393

Curs valutar pentru lira sterlină 30 iunie 2020

Lira sterlină este și ea în scădere, așa cum sunt toate celelalte monede europene. Astfel, cursul valutar afișat de Banca Națională a României în sesiunea anterioară arată că o liră valorează 5.3026 lei. Aceasta este o scădere de 0.0428 lei.

1 lira sterlina-5,3020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: