Redactia.ro
Home » Sport » Cutremur în Italia! Lazio ar putea fi exclusă din Serie A

Cutremur în Italia! Lazio ar putea fi exclusă din Serie A

Lazio, Serie A, teste coronavirus

În campionatul din Italia s-a declanșat un scandal uriaș. Cei de la Lazio sunt acuzați că ar fi manipulat rezultatele testelor pentru coronavirus în cazul unor jucători.

La clubul Lazio este un adevărat focar de COVID-19. Echipa se află în centrul unui scandal uriaș, și riscă chiar să fie exclusă din campionat. Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport susțin că testele pentru coronavirus ale unor fotbaliști ar fi fost manipulate. Este vorba despre Ciro Immobile, Lucas Leiva și Thomas Strakosha. Înaintea partidei cu Club Brugge din grupele Champions League aceștia au fost testați pozitiv, ulterior testele au fost negative.

„Suntem obişnuiţi cu această situaţie de urgenţă, mă întristează să nu am la dispoziţie jucătorii care au luptat pentru a ajunge în Liga Campionilor”, spunea antrenorul, Simone Inzaghi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Walkaround 🔜 #ZenitLazio #UCL #CMonEagles 🦅

O postare distribuită de S.S. Lazio (@official_sslazio) pe

Ce s-a întâmplat cu testele

Pentru că al doilea test a fost negativ, jucătorii au fost folosiți în campionat. Immobile a intrat în meciul cu Torino, duminică, și a marcat din penalty pentru 3-3, în minutul 90+5. Lucas Leiva a intrat la pauză, iar portarul Strakosha a rămas pe bancă.
Cei trei fotbaliști au fost testați pozitiv și înaintea meciului cu Zenit din Champions League. Așa că antrenorul i-a lăsat acasă. În aceste condiții federaţia italiană a deschis o anchetă. Cei mai mulți cred că Lazio manipulează rezultatele testelor astfel încât fotbaliştii să poată juca în campionat. Dacă se dovedește că italienii chiar s-au jucat cu testele, echipa va primi o amendă uriașă și va fi probabil exclusă din Serie A, pentru încălcarea protocolului sanitar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: